5 nieuwste PlayStation games die eraan komen

  • Gepubliceerd op 27 juli 2022
  • Bijgewerkt op 27 juli 2022
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 nieuwste PlayStation games die eraan komen

Ben je een game liefhebber? Dan kun je vast niet wachten tot de release van de 5 nieuwste PlayStation games. Goed nieuws, want deze komen eraan. Je kunt genieten van nieuwe games voor de PlayStation 4 en 5. Zoals Call of Duty: Modern Warfare 2 en Gotham Knights. Wij hebben de nieuwste PlayStation games die eraan komen al op een rij gezet.

 

Dit zijn de 5 nieuwste games voor PS4 en PS5

 

1. Saints Row op 23 augustus

 

Saints Row is een spel voor de PlayStation 4 en 5. De release vindt plaats op 23 augustus 2022. Santo Illeso is een bruisende stad in het zuidwesten van Amerika. Een groep jongeren wil onafhankelijk worden. Daarom beginnen ze hun eigen criminele groepering.

 

Dat binnen een wereld vol misdaad waarin diverse groepen strijden om de macht te grijpen. Afhankelijk van welke editie je kiest, kun je in de game gebruik maken van veel extra’s. Zoals corrupte douaniers, de Los Panteros bundel en diverse zware wapens.

 

2. The Lord of The Rings Gollum op 1 september

 

The Lord of The Rings Gollum speel je op de PS4 en 5. De releasedatum is 1 september. Deze nieuwe game is al een paar keer uitgesteld, maar het wachten is zeker de moeite waard als je de trailer bekijkt. Lord of the Rings Gollum ziet er in één woord adembenemend uit. Het betreft een actie avontuur waarin je op een gevaarlijke reis gaat als Gollem.

 

Je gaat op jacht naar het enige wat je dierbaar is. De ring natuurlijk. Gollem is behendig en sluw, maar heeft natuurlijk ook een beetje een gespleten persoonlijkheid. Welke kies jij om mee te spelen? In de game leg je het grootste deel rennend en sluipend af.

 

Je moet vijanden ontwijken en wegrennen van monsters. Het verhaal speelt zich af in Middle Earth tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings. Deze game bevat stealth elementen, grote levels en een split personality gameplay.

 

3. Forspoken in begin 2023

 

Waar de release van Forspoken eerst gepland stond op 11 oktober aanstaande, is deze recent verzet naar begin 2023. Deze game kun je spelen op de PlayStation 5.

 

Forspoken volgt Frey Holland. Een persoon die na een zware tijd in New York wordt getransporteerd naar de wereld van Athia. Waarom dat zo is, is niet bekend. Het is wel duidelijk dat dit eens zo mooie land behoorlijk is beschadigd door The Break.

 

Veel inwoners van Athia lijken hier last van te hebben. Ze zijn allemaal veranderd in monsters en beesten. De Tantas waren voor The Break welwillende burgers. Ze zien eruit alsof ze de belangrijkste antagonisten van het spel kunnen zijn.

 

Forspoken is een verhaal over de zelfontdekking van Frey terwijl ze het mysterie van Athia oplost. Haar armband Cuff geeft de game iets plagerigs en komisch. De wereld van Athia is gevuld met een verscheidenheid aan locaties. Van bergachtige gebieden tot oude steden.

 

De game bevat ook een magische storm genaamd ‘breakstorm’. Deze zorgt ervoor zorgt dat monsters zich kunnen vermenigvuldigen. Je kunt deze stormen vermijden, maar er volgt een grote beloning als je je er doorheen kunt slaan.

 

Frey kan de wereld van Athia doorkruisen met behulp van haar Magische vaardigheden. Het geeft Frey toegang tot moeilijk toegankelijke gebieden. De vechtscènes zijn zeer gedetailleerd en prachtig opgenomen vanuit verschillende camerahoeken.

 

Frey kan haar vaardigheden upgraden door het dragen van verschillende mantels en een ketting. Ze kan ook extra buffers activeren door specifieke ontwerpen.

 

4. Gotham Knights op 25 oktober

 

Gotham Knights is een nieuwe Playstation game die je kunt spelen op de PS5. De release vindt plaats op 25 oktober. Batman is dood. Het is nu aan de Batman Family om Gotham City te beschermen. Dit zijn Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin.

 

In Gotham Knights moet je de inwoners van Gotham City hoop geven, discipline bijbrengen aan de agenten en criminelen angst aanjagen. Jij moet je ontwikkelen tot de nieuwe Dark Knight en Gotham redden van de chaos. Jouw nalatenschap begint door een onderdeel te worden van de Gotham Knights. Het betreft een nieuwe open wereld actie game.

 

Als speler kruip je in de huid van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin. Dit is een nieuwe lichting van getrainde superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City. Een grote en criminele onderwereld heeft de straten van Gotham overspoeld. In deze nieuwe game voor de Playstation 5 is er dus voldoende werk aan de winkel.

 

5. Call of Duty: Modern Warfare II op 28 oktober

 

Call of Duty: Modern Warfare II komt uit op 28 oktober en kun je spelen op zowel de PS4 als de PS5. De game is het vervolg op Modern Warfare uit 2019. In de game zie je de terugkeer van de iconische teamleider Captain John Price. Ook de onverschrokken John MacTavish en de doorgewinterde sergeant Kyle Garrick keren terug.

 

Dat geldt ook voor de spel favoriet Simon Riley. Als speler ben je getuige van wat Task Force 141 zo legendarisch maakt. Van kleinschalig infiltreren tot aan geheime missies. Als speler moet je gebruik maken van nieuwe wapens, voertuigen en geavanceerde apparatuur om de vijanden te kunnen verslaan. Zorg voor de juiste uitrusting en ga de strijd aan op zee.

 

Terwijl je de vijanden onder water belegert en een vijandelijke basis binnendringt, infiltreer je om bondgenoten te bevrijden die verborgen zijn op een geheime locatie in de bergen.

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!