All-in-one printers vergelijken

 • Gepubliceerd op 3 oktober 2021
 • Bijgewerkt op 21 maart 2022
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • All-in-one printers vergelijken

Na enig onderzoek ben je tot het besluit gekomen dat een all-in-one printer voor jou de beste optie gaat zijn. Een all-in-one printer heeft in de basis alles waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld voor bij je thuis of op het kantoor.

 

Maar na het maken van deze eerste keuze, kom je al direct voor een volgende te staan. Een all-in-one printer kopen begint namelijk bij all-in-one printers vergelijken. Uiteindelijk wil je namelijk wel de best mogelijke optie in huis halen. Een optie die op alle gebieden aan je wensen voldoet.

 

In dit artikel gaan we daarom ook echt all-in-one printers vergelijken. We gaan bijvoorbeeld kijken naar waar je specifiek op moet letten tijdens het vergelijken. Vervolgens is er aan het einde de mogelijkheid om tot het kopen van een all-in-one printer over te gaan. Zo doe je dit alles op een goed doordachte wijze.

All In One Printers Vergelijken

Waar op letten bij all-in-one printers vergelijken?

 

Op het moment dat je all-in-one printers gaat vergelijken, dan komen hier een hoop verschillende zaken bij kijken. Lang niet iedere all-in-one printer is namelijk hetzelfde. Vandaar ook dat veel concurrerende merken hun best doen om er op een bepaald punt bovenuit te steken. Al met al doe je er goed aan om de volgende zaken in het achterhoofd te houden:

 • De prijs: Het meest voor de hand liggende punt om all-in-one printers op te vergelijken, is natuurlijk de prijs. Bijna iedere dag weer is er sprake van een nieuwe aanbieding of een prijsverlaging. Zodoende is het zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar een all-in-one printer van een iets lagere prijs. Let er daarbij alleen wel op dat je niet zomaar functionaliteiten inlevert. Wanneer één all-in-one printer een stuk goedkoper is dan de rest, dan is er mogelijk sprake van een addertje onder het gras.
 • Het merk: Ook het merk speelt een vrij grote rol wanneer het op een all-in-one printer aankomt. Er zijn namelijk talloze merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Onder deze noemer vallen bijvoorbeeld merken als HP en Canon. Ze hebben in de afgelopen jaren een zeer goede reputatie weten op te bouwen. Hierdoor weet je bijna zeker dat je qua all-in-one printer niet tegen bepaalde problemen gaat oplopen.
 • 3-in-1 of 4-in-1: Verder is het zaak om te letten op de specifieke functionaliteiten van de all-in-one printer. Zo heeft de ene all-in-one printer bijvoorbeeld de optie om deze ook als fax te gebruiken. We spreken dan eigenlijk van een 4-in-1 printer. De standaard all-in-one printer is een 3-in-1 printer. Hiermee kun je printen, kopiëren en scannen. Wil je graag ook de mogelijkheid hebben om te faxen? Let er dan tijdens het all-in-one printers vergelijken op dat je een printer koopt die hiertoe in staat is.
 • Wel of niet draadloos: Tot slot is het belangrijk om nog even één laatste punt te noemen. Bij het vergelijken van all-in-one printers ga je zien dat sommige opties wel draadloos zijn, terwijl dit bij anderen niet het geval is. Hou er rekening mee of je dit zelf een belangrijk punt vindt. Met een draadloze all-in-one printer is het bijvoorbeeld heel makkelijk om even snel iets te printen. Je hoeft niet van alles aan te sluiten met verschillende draden. Dit loopt via de wifi of bluetooth.

 

Door op de bovenstaande punten te letten, ga je al snel een selectie aan goede printers voor jezelf maken. Het gaat dan waarschijnlijk zo zijn dat een aantal opties er bovenuit steken. Welke printer kiezen? Die beslissing moet je uiteindelijk zelf maken.

All-in-one printer kopen

 

Een all-in-one printer is helemaal van deze tijd. Je ziet steeds vaker dat men de all-in-one printer boven de alternatieven verkiest. Zowel voor thuis als ook op het werk. Heb je dus het idee dat een all-in-one printer kopen ook voor jou de beste optie is? Bekijk dan nu de verschillende opties van het moment. Als het goed is gaat het dan niet lang meer duren voordat je weet welke all-in-one printer nu de beste keuze is.

 

Binnen een mum van tijd staat de all-in-one printer al naast je, klaar voor gebruik. Ook zo benieuwd naar de kwaliteit van de printjes die eruit komen rollen? Wacht dan niet langer dan nodig is en onderneem direct actie!

 

Benieuwd naar andere soorten printers? Dan is laserprinters vergelijken of inkjetprinters vergelijken een zeer verstandige optie.

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Categorieën