Slaapt jouw kindje veilig? Natuurlijk heb je de babykamer voorzien van alles wat jouw baby nodig heeft voor een goede en veilige nachtrust. Zoals een babyfoon, een mooi ledikantje en een nachtlampje. Maar heb je ook gedacht aan andere veiligheidsmaatregelen?
Slaaptraining voor jouw kindje of baby is belangrijk. Dat is vaak al nodig vanaf een leeftijd van 4 maanden. Jouw kind heeft training nodig als je merkt dat er slaapproblemen ontstaan. Zoals het voortdurend in slaap moeten wiegen of niet willen slapen na een voedingsbeurt. Slaaptraining is niet zo moeilijk als je misschien dacht. Wij geven je graag wat tips.
Je hebt verschillende soorten babyfoons. Bekijk de beste babyfoons met camera. De beste babyfoons met camera van 2022.
Welke babyfoon heb ik nodig? Bekijk alle specificaties en opties. Een babyfoon op WiFi? Of een babyfoon met muziek?
Bekijk hier alle tips en adviezen bij het kopen van een borstkolf. Welke compressors? Welk merk borstkolf?
Hoe kies je de juiste borstkolf? In dit artikel worden alle kenmerken van een goede borstkolf genoemd. De beste borstkolven van 2022.
Hoe kies je de juiste fopspeen? En wanneer mag je officieel een fopspeen gebruiken? Bekijk de beste fopspenen van dit moment.
Waar op letten bij het kopen van een traphekje. Hoe monteer je een traphek? Waar kijk je naar bij de aanschaf van een traphek?
Ben je benieuwd welke producten je kunt bestellen voor een baby? In al onze artikelen hebben wij alleen het nodige geselecteerd. Met uitleg en advies waarom we voor een product zouden kiezen.
Jouw kind veilig vervoeren in de auto met een autozitje kan totdat jouw kind een lichaamslengte heeft bereikt van 1.35 meter. Met welke verschillende autozitjes kun je jouw kind veilig en comfortabel vervoeren in de auto? En mag dat alleen op de achterbank of ook op de bijrijdersstoel?
Wat zijn de voordelen van een 360 graden draaibare autostoel? Daar kom je vrijwel direct achter wanneer je jouw kindje in of uit de autostoel zet. Deze kinderstoelen zijn voorzien van een Isofix onderstel dat kan draaien.
Waar moet je eigenlijk op letten als je een kinderwagen gaat kopen? Tegenwoordig zijn er ontzettend veel modellen en verschillende soorten kinderwagens. Dat maakt de keuze voor een veilig en praktisch exemplaar misschien niet eenvoudiger.
Natuurlijk wil je veilig op pad met de kinderwagen. Dat begint al bij jouw keuze voor een veilige kinderwagen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw kindje tijdens een wandeling, een autorit of binnen het openbaar vervoer ook veilig blijft? Je leest het in deze blog.
Veilig met de kinderwagen op padGehoorbescherming voor baby’s en peuters. Is dat eigenlijk wel nodig? Ja, zeker de oren van een baby en een peuter moeten beschermd worden tegen harde geluiden. Deze kun je dan ook het beste zoveel mogelijk vermijden. Toch is dat niet altijd mogelijk.
Veilig achterwaarts vervoeren in de kinderstoel is belangrijk. Zo loopt jouw baby het minst risico op letsel. Bijvoorbeeld bij een frontale of een zijdelingse aanrijding. Het is dan ook raadzaam om jouw kindje zo lang mogelijk in een achterwaartse positie te vervoeren.
Borstvoeding is eigenlijk onlosmakelijk verbonden met borstkolven. Maar wat moet je weten? Hoe moet je kolven en wanneer kun je dat het beste doen? Wanneer is de melkproductie op zijn hoogst en welke producten heb je nodig als je borstvoeding geeft?
Moet je weer aan het werk na jouw zwangerschapsverlof? Dan is dit hét moment om het jezelf makkelijk te maken. Je hebt namelijk maandenlang op een roze wolk gezeten. De aanwezigheid van jouw kleintje inruilen voor de bureaustoel valt dan echt niet altijd mee.
Welke verzekeringen heb je nodig voor een pasgeboren baby? Natuurlijk wil je hier liever niet aan denken wanneer je in verwachting bent. Toch is het een belangrijk onderwerp. Want hoe zit dat eigenlijk met de autoverzekering en de zorgverzekering? En je wilt er natuurlijk niet aan denken, maar ook het regelen van een uitvaartverzekering is van belang.
Zwangerschapsdementie kan optreden als je zwanger bent. Vervelend, maar wanneer gaat het eigenlijk weg? Natuurlijk houd je rekening met allerlei lichamelijke veranderingen. Je buik wordt groter, je menstruatie blijft uit én je koestert een ongewone liefde voor rare eetgewoontes. Maar kun je ook tijdelijk vergeetachtig zijn tijdens je zwangerschap?