• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste all-in-one printers van 2021

Een all-in-one printer is een praktisch huishoudelijk apparaat. Eigenlijk zijn ze niet meer weg te denken uit het thuiskantoor of de hobbykamer. Deze printers zijn namelijk multifunctioneel. Je kunt er niet alleen documenten en brieven mee scannen of printen, maar ook foto’s.

 

Daarvoor heb je dus maar één apparaat nodig. De beste all-in-one printers van 2021 voorzien je echter van nog  meer functies en voordelen. Zoals dubbelzijdig printen, een draadloos gebruik of het afdrukken van documenten op afstand via bluetooth.

 

Waarom kiezen voor all-in-one printers?

 

Ook thuis maken we steeds vaker gebruik van scannen en printen. Voor privé doeleinden of voor ons werk. Natuurlijk maak je daarvoor het liefst gebruik van één multifunctioneel en compact apparaat. Dat is één van de redenen waarom je zou kiezen voor all-in-one printers.

 

Dat geeft je de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van verschillende handige functies, terwijl je daarvoor maar één printer nodig hebt. Denk maar eens aan het inscannen van belangrijke documenten of het printen van bestanden vanaf een extern apparaat.

 

Zoals bijvoorbeeld jouw tablet of smartphone. Natuurlijk snel en in haarscherpe kwaliteit. Er zijn nog meer redenen waarom je zou kiezen voor all-in-one printers. De onderstaande kenmerken helpen je bij jouw zoektocht naar de beste multifunctionele printers van 2021.

 

Dit zijn de beste all-in-one printers van 2021

Epson Expression Home XP-2105

Epson Expression Home XP 2105

Met deze all-in-one printer kun je zelfs foto’s afdrukken in hoogwaardige kwaliteit. Je kunt tot wel 25 documenten per minuut printen. Ook kopiëren en scannen behoort tot de mogelijkheden. Deze multifunctionele printer is compatible met Wifi-Direct, Apple Airprint en Cloud en is heel eenvoudig te verbinden. Door gebruik te maken van de bijbehorende applicatie, kun je allerlei creaties printen. Zoals fotoboeken en wenskaarten van jouw eigen foto’s. Deze all-in-one printer van Epson heeft een resolutie van 1200 x 2400.

voordelen

 • 25 documenten per minuut printen
 • Resolutie van 1200 x 2400

Canon Pixma MG2555S

Canon Pixma MG2555S

Deze Canon Pixma all-in-one printer heeft een compact formaat en past op elk bureau. De printsnelheid bedraagt 25 pagina’s per minuut. Door de energiebesparende functie draag je tevens een steentje bij aan een beter milieu. Met deze printer kun je niet alleen scannen en printen, maar ook faxen. Daarnaast is het apparaat uitgerust met gezichtsherkenning. Handig voor het overzichtelijk opslaan en afdrukken van foto’s. Met de app maak je de mooiste creaties. De printresolutie bedraagt 4800 x 600. De scanresolutie is 1200 x 600.

voordelen

 • De scanresolutie is 1200 x 600
 • Printsnelheid bedraagt 25 pagina’s per minuut

Brother MFC-L2710DW

Brother MFC L2710DW

Deze all-in-one laserprinter van Brother print in zwart-wit en voorziet je van heel veel handige functies. Je kunt tot wel 39 pagina’s per minuut draadloos printen, maar ook scannen en kopiëren behoort tot de mogelijkheden. Door de ingebouwde Auto Document Feeder (ADF) kun je tot wel 50 afdrukken automatisch laten printen of scannen. Dit multifunctionele apparaat ondersteunt onder andere Android Print Service Plugin, maar ook Wifi-Direct en Apple Airprint. Je kunt in verschillende formaten printen. Waaronder A4 tot en met A6, maar ook printen in C6 of B5 behoort tot de mogelijkheden.

voordelen

 • 39 pagina’s per minuut draadloos printen
 • Wifi-Direct en Apple Airprint

HP Smart Tank Plus 555

HP Smart Tank Plus 555

Printen zonder cartridges maar wel kunnen profiteren van de functies van een all-in-one printer? Dan zit je goed met deze Smart Tank Plus 555 van HP. Dit apparaat is voorzien van een tank die je eenvoudig kunt bijvullen met inkt. Het kopen van losse patronen of cartridges is dus niet meer nodig. Je print met gemak in kleur of zwart-wit tot wel 25 pagina’s per minuut. Je kunt niet alleen printen en kopiëren, maar ook scannen. Zowel enkelvoudig als dubbelzijdig. De printresolutie bedraagt 1200 x 4800. Scannen doe je met een resolutie van 1200 x 1200. Je kunt randloos printen. Dat geldt ook voor het afdrukken van foto’s. Deze multifunctionele printer zonder cartridges is tevens compatibel met Cloud Printing en Apple Airplay. Je kunt dus ook vanaf afstand printen via jouw smartphone of tablet.

voordelen

 • Resolutie van 1200 x 1200
 • Tot wel 25 pagina’s per minuut

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Categorieën