• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Beste solar powerbanks 2021

Een lege smartphone: niets is vervelender. Je bent niet meer bereikbaar en dat is anno 2021 not done. Gelukkig is er een uitkomst voor jou. Je kunt namelijk kiezen voor een van de beste solar powerbanks van 2021.

 

Een powerbank redt jou uit de brand als je smartphone leeg is. Bovendien gaan deze powerbanks zelf ook niet zomaar leeg. Deze worden namelijk weer voorzien van stroom door middel van de ingebouwde zonnepaneeltjes.

 

De externe accu laadt zichzelf dus weer op als je deze in het zonlicht zet. De mobiele laders zijn ideaal als je reist naar plekken waar je niet al te vaak kunt opladen. Ga je bijvoorbeeld backpacken? Dan is dit iets wat je nodig hebt. In dit artikel lees je over de beste solar powerbanks van 2021.

Beste solar powerbank van 2021: Xtorm Fuel Solar Powerbank

 

Vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding is de Xtorm Fuel Solar Powerbank wat ons betreft een van de beste solar powerbanks van 2021. Deze editie beschikt over een ingebouwd zonnepaneel om je powerbank op te laden met behulp van zonne-energie.

 

Ook is er een snellaadpoort aanwezig. Zodoende kan je je smartphone sneller opladen dan met de standaardpoort. Het snelladen is alleen geschikt voor de nieuwere smartphones van dit moment. Verder is deze oplader ook nog eens spatwaterdicht. Dat betekent dat je je smartphone ook kan opladen naast het zwembad of op het strand.

 

Het apparaat zal niet zomaar defect gaan door een spatje water. Het is echter niet helemaal waterdicht, dus je kunt het niet meenemen het water in.

 

Er zijn echter ook een aantal nadelen te benoemen. Opladen door middel van de zon duurt nu eenmaal vrij lang. Volledig opladen lukt niet in een dag. In de reviews is te lezen dat dit ook vrij lang kan duren. Je hebt natuurlijk ook gewoon de mogelijkheid om het apparaatje op te laden aan een stekker. Dat gaat aanzienlijk sneller.

Xtorm Fuel Solar Powerbank

Xtorm Fuel Solar Powerbank

De beste solar powerbank van Xtorm beschikt over maar liefst 10.000 mAh. Dat zorgt er wel voor dat je een relatief zware powerbank in huis haalt. Aangezien je je powerbank meeneemt voor onderweg is dat wel iets waar je rekening mee moet houden.

voordelen

  • Beschikt over maar liefst 10.000 mAh
  • Een ingebouwd zonnepaneel

Beste solar powerbank alternatief: Xtorm Rugged Opvouwbare Solar Powerbank

 

Ben je op zoek naar een van de beste solar powerbanks van 2021? Dan is de Xtorm Rugged Opvouwbare Solar Powerbank zeker een goed alternatief. Ook dit model beschikt over een accucapaciteit van 10.000 mAh, waardoor je je smartphone meerdere keren kunt opladen.

 

Door middel van het ingebouwde zonnepaneel laadt jouw powerbank zichzelf weer op. Ook dit model is spatwaterdicht waardoor deze niet zomaar defect raakt. Het is niet helemaal waterdicht, dus je kunt het niet in het water laten vallen. Wel kan je je smartphone opladen nabij het zwembad of op het strand zonder dat je powerbank defect raakt.

 

Een andere leuke feature is dat je deze powerbank kunt opvouwen. Je hangt het apparaatje vervolgens aan je rugtas of aan je riem. Vervolgens kan de zon het werk doen. Ook voor deze editie geldt: volledig opladen lukt niet in een dag. Voor het snelste resultaat leg je deze powerbank aan een stopcontact.

Xtorm Rugged Opvouwbare Solar Powerbank

Xtorm Rugged Opvouwbare Solar Powerbank

Met de accucapaciteit van 10.000 mAh kan je je smartphone twee keer helemaal opladen. Als je ergens op doorreis bent is dit dus wel erg handig. Ga je bijvoorbeeld backpacken in Azië? Dan is dit een van de beste solar powerbanks waar je uit kunt kiezen.

voordelen

  • Accucapaciteit van 10.000 mAh
  • Smartphone meerdere keren opladen

 

De Xtorm Solar Charger Instinct

 

We sluiten deze top drie met beste solar powerbanks af met de Xtorm Solar Charger Instinct. Net als de bovenstaande modellen beschikt deze editie ook over een accucapaciteit van 10.000 mAh. Je kunt je smartphone ermee opladen, maar ook bijvoorbeeld je actioncam, tablet of laptop.

 

Door het ingebouwde zonnepaneeltje kan het apparaatje zichzelf weer opladen. Ook dit model is spatwaterdicht, valbestendig en beschikt over een krachtige geïntegreerde ledzaklamp.

 

Een nadeel is dat het apparaat vrij groot en zwaar is. Je kunt het dus niet in je broekzak stoppen. Wel kan je het bijvoorbeeld aan je rugtas hangen. Opladen via zonne-energie duurt in de regel langer dan een dag. Als je voor het beste resultaat wilt kiezen kan je het apparaatje opladen via de meegeleverde kabel in het stopcontact.

Xtorm Solar Charger Instinct

Xtorm Solar Charger Instinct

Een nadeel is dat het apparaat vrij groot en zwaar is. Je kunt het dus niet in je broekzak stoppen. Wel kan je het bijvoorbeeld aan je rugtas hangen. Opladen via zonne-energie duurt in de regel langer dan een dag. Als je voor het beste resultaat wilt kiezen kan je het apparaatje opladen via de meegeleverde kabel in het stopcontact.

voordelen

  • Opladen via zonne-energie
  • Dit model is spatwaterdicht

Conclusie beste solar powerbanks 2021

 

Wil je graag een van de beste solar powerbanks van 2021 kopen? Dan raden wij een van de bovenstaande drie modellen aan. De genoemde modellen zijn spatwaterdicht en kunnen jouw smartphone meerdere keren opladen.

 

Wel moet je er rekening mee houden dat deze solar powerbanks, vanwege het formaat, niet in je broekzak passen. Het voordeel is echter wel dat je je smartphone meerdere keren kunt opladen.

 

Veel backpackers kiezen er dan ook voor om een dergelijk apparaatje te kopen voor op reis. Zodoende kan je je smartphone, en andere elektronische apparaten, opladen tijdens je reis.

 

Het voordeel is verder dat de bovenstaande modellen allemaal spatwaterdicht en robuust zijn. Daarmee gaat het niet zomaar defect.

 

Er zijn prijsverschillen tussen de verschillende solar powerbanks. Gezien de prijs-kwaliteitsverhouding is de Xtorm Fuel Solar Powerbank wat ons betreft de beste keuze. Wil je graag kiezen voor een van de beste solar powerbanks? Dan doe je er goed aan om voor dat model te kiezen!

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Categorieën