Leukste Nintendo Switch games 2021

  • Gepubliceerd op 2 augustus 2021
  • Bijgewerkt op 21 maart 2022
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Leukste Nintendo Switch games 2021

Wij houden van klassiekers, maar niet zomaar klassiekers: er gaat niets boven een klassiek spel dat in een hip nieuw jasje is gegoten. Benieuwd naar het verschil tussen de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite?

 

Want wat is er leuker dan een potje Zelda of Super Mario, maar dan met nieuwe levels en maps, beter geluid, betere graphics en een betere spelervaring?

 

Niks inderdaad. Ben je op zoek naar een uitgebreide lijst met de Nintendo Switch games van 2021? Zoek dan niet verder, want in dit artikel wordt het uitgebreid omschreven.

 

Nadat we onze favoriete games van dit jaar voor de Nintendo Switch hebben besproken, geven we je een zo compleet mogelijke lijst mee van games die dit jaar zijn uitgebracht voor de Nintendo Switch, of die nog uit zullen komen dit jaar.

 

Tijdens het schrijven van deze blog zijn we immers nog maar net over de helft van het jaar, dus de game-industrie heeft nog heel wat in petto voor ons dit jaar!

 

Zo veel keus, maar een beperkt budget. Hoe kies je dan? Wij helpen je bij je keuze in Nintendo Switch games in 2021. Naast een selectie van drie van onze favorieten, hebben we een lijst opgesteld met de games die dit jaar al zijn uitgekomen en die je dit jaar nog kunt verwachten.

Nintendo Switch Games

Animal Crossing: New Horizons

 

Animal Crossing: New Horizons is wat ons betreft het beste spel in de serie tot nu toe. Het maakt veel van de onhandige aspecten uit eerdere spellen een stuk gestroomlijnd en efficiënter en geeft spelers genoeg motivatie om hun eilandgemeenschap te blijven vormgeven, ook later in de game.

 

Zoals je weet zijn de graphics er ook op vooruitgegaan, waardoor je nog meer gemotiveerd bent om door te spelen. Het geluidsontwerp bereikt werkelijk professionele ASMR-niveaus van ‘oorgastisch’ comfort. Kortom: dit spel is een rustgevende ontsnapping aan de waan van de dag.

 

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age

 

Dragon Quest XI is een behoorlijk traditioneel Japans RPG-spel, en dat feit verbergen ze niet. De meeste personages zijn de bekende RPG-personages.

 

Deze elfde versie van de serie dient ook als een viering van alles wat met Dragon Quest te maken heeft. Zonder al te diep op het verhaal in te gaan, verwijst de game zwaar naar de eerste game, die zich in hetzelfde verhalende universum afspeelt, alleen honderden jaren later.

 

En dan is er het gevechtssysteem, dat in de decennia dat de serie bestaat dicht bij zijn oorsprong is gebleven. Hoewel het verhaal veel bekende RPG-vibes heeft, neemt alles wel een interessante wending. RPG’s hebben meeslepende verhalen nodig, en deze heeft er een. Het komt alleen pas later dan gebruikelijk goed op gang.

 

Houd dus vol en je wordt beloond! Deze eigentijdse klassieker in een modern jasje met interessante twist zorgt voor een spelervaring die het moeilijk maakt de controllers nog weg te leggen.

 

De Switch-editie biedt niet de meest gepolijste versie van het spel, maar de personages, ontworpen door Akira Toriyama van Dragon Ball-faam, bewegen vloeiend rond, zijn met veel detail ontwikkeld ondanks de beperkingen van de hybride console.

 

En hoewel het moeilijk uit te leggen is, is er ook iets dat gewoon een genot is aan het spelen van een traditionele JRPG op een Nintendo-console.

 

Astral Chain

 

Dit spel speelt zich af in een toekomst waarin de wereld voortdurend wordt aangevallen door enge wezens die op hun leven leiden op een ander bestaansniveau.

 

In Astral Chain speel je in de hoedanigheid van een officier in een speciale eenheid die deze dreiging van de wereld het hoofd moet bieden.

 

De gimmick van het spel is dat je deze wezens kunt temmen om Legions te worden die je in de strijd kunt gebruiken.

 

Tijdens de ontmoetingen bestuur je jouw personage en de Legion tegelijkertijd om mobs en grotere, uitdagendere vijanden te verslaan. Astral Chain is sterk geïnspireerd door detectivewerk en puzzels en gevechten.

 

Haalt Astral Chain het niveau van Automata? Nee, helemaal niet, maar de gevechten overtreffen vaak de game, die alles bij elkaar waarschijnlijk een favoriet van deze generatie is. De game is tegenwoordig vaak voor een goede prijs te koop en is je tijd meer dan waard.

 

Zit je titel er niet tussen? Bekijk dan onze uitgebreide lijst van Nintendo Switch games in 2021 hieronder. Bekijk tevens het overzicht PS5 games 2021.

 

Januari 2021

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy – 26 januari

Ghostanoid – 21 januari

Iris Fall – 7 januari

Life of Fly – 14 januari

Scott Pilgrim vs. the World: The Game – Complete Editie – 14 januari

 

Februari 2021

Bravely Default II – 26 februari

Capcom Arcade Stadium – 23 februari

Ghosts ’n Goblins Resurrection – 25 februari

Little Nightmares 2 – 11 februari

Persona 5 Strikers – 23 februari

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – 12 februari

 

Maart 2021

Apex Legends – 9 maart

Balan Wonderworld – 26 maart

Crash Bandicoot 4: It’s About Time – 12 maart

Disc Elysium: The Final Cut – maart 2021

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – 16 maart

Monster Hunter Rise – 26 maart

Sea of Solitude: Director’s Cut – 4 maart

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town – 23 maart

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse – 16 maart

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV – 31 maart

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 – 26 maart

 

April 2021

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack – 22 april

New Pokémon Snap – 30 april

R-Type Final 2 – 30 april

SaGa Frontier Remastered – 15 April

Wonder Boy: Asha in Monster Wereld – 22 april

 

Mei 2021

Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind – 14 mei

Famicom Detective Club: The Missing Heir- 14 mei

Knockout City – 21 mei

Miitopia – 21 mei

Rune Factory 5 – 20 mei

World’s End Club – 28 mei

 

Juni 2021

Legend of Mana – 24 juni

Mario Golf: Super Rush – 25 juni

Ninja Gaiden: Master Collection – 10 juni

 

Juli 2021

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – 16 juli

 

Augustus 2021

King’s Bounty II – 24 augustus

No More Heroes 3 – 27 augustus

 

Nog aan te kondigen games

Disgaea 6 – Zomer 2021

Evil Dead: The Game – Nog aan te kondigen

Hitman 3 – Cloud versie – Nog aan te kondigen

LEGO Star Wars: Skywalker Saga – Lente 2021

Monster Hunter Stories 2: Vleugels van Ruin – Zomer 2021

No More Heroes 3 – Wordt aangekondigd

Nomad – oktober 2021

Pillars of Eternity II: Deadfire – Nog aan te kondigen

Rune Factory 5 – Nog aan te kondigen

Vigor – Wordt aangekondigd

WRC 9 – Nog aan te kondigen

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Categorieën

Gerelateerde kortingscodes