Scooter achteraf betalen: kortingscodes

Met nog goede deals en aanbiedingen.

Home / Scooter achteraf betalen: kortingscodes
Scooter achteraf betalen

In Nederland is het wettelijk verplicht om consumenten een betaalmogelijkheid te bieden waarbij ze na levering kunnen betalen. Betaalmethoden na bezorging blijven echter vaak ongebruikt, vanwege de immense populariteit van iDeal. Een dienst waarmee consumenten veilig geld kunnen overmaken naar online winkels vanuit hun huis of werkplek. Dit gebeurt binnen een beveiligd gedeelte van de site van hun eigen bank. Een bekende omgeving voor consumenten die dit voor al hun internetbankieren gebruiken, iets waar Nederlandse consumenten veel gebruik van maken en klanten hebben veel vertrouwen in deze methode. Ook webwinkeliers werken vaak het liefst met iDeal, omdat dit waarschijnlijk de goedkoopste manier is om betalingen te innen en webwinkeliers direct garandeert dat ze hun geld kunnen innen. In plaats van creditcards of diensten zoals PayPal.

Achteraf betalen: betaal een scooter pas achteraf.

Betaal een scooter achteraf. Snel een eenvoudig. Klik op een van de kortingscodes om de kortingscode bij de retailer te activeren.

Qorting.nl werkt al meer dan 2 jaar met meer dan 5000 retailers. Wij selecteren de beste webshops waar je achteraf kunt betalen.

Betrouwbaar, snel en efficiënt. Het is gemakkelijk. Selecteer het merk waar je de scooter achteraf wilt betalen. Selecteer een scooter naar keuze en kies voor de betaalmethode: IN3, SprayPay, Klarna of Creditclick. Betaal de aankoop pas als je het ontvangen hebt.

Plaats het artikel in jouw winkelmand en je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina. Zo zijn er echt veel producten waar je het gewenst product achteraf kunt betalen. Dan kun je denken aan: electronica, zoals een TV, telefoon, laptop, Macbook of Playstation 5. Ook witgoed, zoals een wasmachine, droger of de vaatwasser. Een bankstel, boxspring en zelfs fietsen, scooters en auto’s.

Het aantal shoppers dat nu koopt en in de loop van de tijd voor hun aankopen betaalt, is de afgelopen jaren toegenomen, waarbij meer shoppers het gebruiken en meer retailers het aanbieden. Wereldwijde e-commercesites die ofwel achteraf betalen. Met leveranciers als Klarna of Afterpay, groeiden met meer dan 60% tot 90.479 online retailers in december 2020, een stijging van 56.127 retailers in januari 2020.

achteraf betalen

Steeds meer Nederlanders maken gebruik van achteraf betalen.

Ondanks de populariteit van iDeal en het gebrek aan controle vanuit de overheid op de mogelijkheden van achteraf betalen, neemt het gebruik van online achteraf betalen in Nederland toe. Dit komt door keurmerken die opties voor achteraf betalen eisen en het belang ervan benadrukken. Bovendien lijkt het erop dat consumenten ze ook ontdekken. Een reden voor de toename van het gebruik is mogelijk te wijten aan het feit dat iDeal niet gemakkelijk te gebruiken is op een mobiele telefoon, aangezien klanten in de meeste gevallen een kaartlezer nodig hebben.

laptops aanbiedingen

Achteraf betalen scooter

Er zijn verschillende partijen in de Nederlandse e-commerce branche die betalingsopties aanbieden om te betalen na ontvangst van je pakket. Deze bedrijven bieden speciale plug-ins voor online winkels en nemen in de meeste gevallen ook de verantwoordelijkheid voor de financiële risico’s. Ze garanderen dat de webwinkelier het geld kan innen. Dat wil zeggen, als de klant slaagt voor de kredietcontrole.

laptops aanbiedingen

AfterPay scooter

Afterpay is een Nederlandse aanbieder, opgericht door Wehkamp, ​​een van de grootste online winkels van het land. De aanbieder was onafhankelijk sinds een management buy-out in 2010 en is sinds dit jaar in handen van het Duitse Arvato Bertelsmann. Afterpay is in korte tijd uitgegroeid tot de toonaangevende aanbieder op de Nederlandse markt. Door de sterke concurrentie is het onzeker of Afterpay die positie kan behouden.

laptops aanbiedingen

Scooter Klarna

De afgelopen jaren zijn er verschillende bedrijven op de Nederlandse markt gekomen. Zoals de Zweedse initiatieven Sveawebpay en Gothia bijvoorbeeld. Deze laatste werkte korte tijd samen met de betalingsprovider Sisow, maar deze deal werd nooit erg succesvol. Op dit moment heeft Gothia de Nederlandse markt al verlaten en Sveawebpay lijkt zich niet zo goed te kunnen vestigen. Onze Nederlandse collega’s verwachten dat Sveawebpay momenteel zelfs hun acties in Nederland zal pauzeren.