Telefoon in termijnen betalen: kortingscodes

Met nog goede deals en aanbiedingen.

Home / Telefoon in termijnen betalen: kortingscodes
Telefoon gespreid betalen

Gespreid betalen met 0% rente. De betaalmethode in 3 termijnen betalen is nog niet zo heel lang geleden geïntroduceerd. Onder dure aankopen, zoals een telefoon of Macbook wordt deze betaalmethode vaak toegepast. Betaal jouw telefoon af met in3. Gemakkelijk en snel. Je eerste betaling wordt ten alle tijden afgerekend met iDeal. Je betaalt het tweede termijn voor de telefoon binnen 30 dagen en het laatste termijn binnen 60 dagen. Zo krijg je speling, doordat je binnen deze periode tweemaal een salaris hebt ontvangen.

In termijnen betalen: betaal een telefoon in termijnen.

Betaal een telefoon in termijnen. Snel een eenvoudig. Klik op een van de kortingscodes om de kortingscode bij de retailer te activeren.

Qorting.nl werkt al meer dan 2 jaar met meer dan 5000 retailers. Wij selecteren de beste webshops waar je in termijnen kunt betalen.

Betrouwbaar, snel en efficiënt. Het is gemakkelijk. Selecteer het merk waar je de telefoon in termijnen wilt betalen. Selecteer een telefoon naar keuze en kies voor de betaalmethode: IN3, SprayPay, Klarna of Creditclick.

De eerste termijn direct, de tweede na dertig dagen en de derde na zestig dagen

Plaats het artikel in jouw winkelmand en je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina. Zo zijn er echt veel producten waar je het gewenst product in termijnen kunt betalen. Dan kun je denken aan: electronica, zoals een TV, telefoon, laptop, Macbook of Playstation 5. Ook witgoed, zoals een wasmachine, droger of de vaatwasser. Een bankstel, boxspring en zelfs fietsen, scooters en auto’s.

Als je voor deze betaalmethode kiest, weet dan wel dat er een BKR-controle wordt uitgevoerd. Je krijgt vaak ook een BKR-registratie. Niet altijd, steeds vaker zijn er betaalmethoden waar je geen BKR-registratie krijgt.

Gespreid betalen is tegen 0% rente. Echter, de meeste vormen van gespreid betalen bestaan uit een lening, die je in termijnen aflost. Je gaat dan bij een instantie, soms onderdeel van de winkel zelf, soms onderdeel van bijvoorbeeld een bank, een lening aan. Selecteer een van de kortingscodes. Je wordt dan omgeleid naar de desbetreffende webshop om uiteindelijk een bestelling te plaatsen.

in termijnen betalen

Steeds meer Nederlanders maken gebruik van in3

Je wilt niet volgende maand, maar graag nu een nieuwe telefoon. Dat kan doordat je de telefoon in termijnen kunt betalen. Je scrolt nog even door en je krijgt een gerichte advertentie dat je het bedrag, wat aanzienlijk groot is, ook in 3 termijnen kunt betalen. Je klikt op de advertentie en je betaalt de telefoon in 3 termijnen. Het eerste deel direct. In plaats van dat je dan een bedrag van rond de €700,- in een keer betaald, betaal je 3 keer €233,-. Je hebt dan 2 volle salarissen de tijd om deze telefoon af te betalen. Tegen 0% rente.

Meer dan een derde van de Nederlanders hebben al weleens gebruik gemaakt van deze betaalmethode. En waarom? Juist omdat ze een aanzienlijk groot bedrag niet die maand kon missen.

laptops aanbiedingen

In3 iPhone

Je bent op zoek naar en iPhone en je kiest ervoor om met in3 te betalen? Je verspreid het bedrag dan in drie gelijke delen. Je betaalt het volledige bedrag in 60 dagen. Je betaalt het eerste deel direct, het tweede deel na 30 dagen en het derde deel binnen 60 dagen.

Je betaalt het eerste deel met iDeal en zo wordt je bestelling verzonden. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen.

in3 is de populairste betaalmethode om in termijnen te betalen. Je betaalt zo een iPhone in 3 delen. Daar zit geen rente aan vast en geen BKR-registratie.

laptops aanbiedingen

SprayPay telefoon

SprayPay is een vorm van betalen in termijnen. Maar waar je met in3 in 3 termijnen betaald, is het termijn bij SprayPay langer, namelijk: 12, 18, 24 of zelfs 36 maanden.

SprayPay wordt vaak gecombineerd met dure aankopen, zoals een telefoon. Een goede telefoon kost al gauw meer dan €700,-. Erg handig als die ene aankoop net even te veel wordt.

laptops aanbiedingen

Telefoon in 3 termijnen

Waar kan ik een telefoon in 3 termijnen betalen? Dit zijn onder andere de MediaMarkt, BCC en Wehkamp. Als je een telefoon bestelt, kun je bij deze webwinkels kiezen voor de optie in termijnen betalen. Let wel, bij een bedrag hoger dan 250 euro wordt de betaling BKR geregistreerd.