Telefoon per maand betalen: kortingscodes

Met nog goede deals en aanbiedingen.

Home / Telefoon per maand betalen: kortingscodes
Telefoon gespreid betalen

Gespreid betalen met 0% rente. De betaalmethode in meerdere termijnen betalen is nog niet zo heel lang geleden geïntroduceerd. Onder dure aankopen, zoals een telefoon wordt deze betaalmethode vaak toegepast. Betaal jouw telefoon af in 12, 24 of 36 maanden. Gemakkelijk en snel. Je eerste betaling wordt ten alle tijden afgerekend met iDeal. Je betaalt elke maand netjes een vast bedrag per maand. Aan het eind van het termijn heb je dan het volledig bedrag betaald. Zo krijg je speling, doordat je binnen deze periode meerdere malen een salaris hebt ontvangen.

Gespreid betalen: betaal een telefoon per maand.

Betaal een telefoon per maand. Snel een eenvoudig. Klik op een van de kortingscodes om de kortingscode bij de retailer te activeren.

Qorting.nl werkt al meer dan 2 jaar met meer dan 5000 retailers. Wij selecteren de beste webshops waar je per maand kunt betalen.

Betrouwbaar, snel en efficiënt. Het is gemakkelijk. Selecteer het merk waar je de telefoon in termijnen wilt betalen. Selecteer een telefoon naar keuze en kies voor de betaalmethode: IN3, SprayPay, Klarna of Creditclick.

Plaats het artikel in jouw winkelmand en je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina. Zo zijn er echt veel producten waar je het gewenst product per maand. Dan kun je denken aan: electronica, zoals een TV, telefoon, laptop, Macbook of Playstation 5. Ook witgoed, zoals een wasmachine, droger of de vaatwasser. Een bankstel, boxspring en zelfs fietsen, scooters en auto’s.

Als je voor deze betaalmethode kiest, weet dan wel dat er een BKR-controle wordt uitgevoerd. Je krijgt vaak ook een BKR-registratie. Niet altijd, steeds vaker zijn er betaalmethoden waar je geen BKR-registratie krijgt.

Gespreid betalen is tegen 0% rente. Echter, de meeste vormen van gespreid betalen bestaan uit een lening, die je in termijnen aflost. Je gaat dan bij een instantie, soms onderdeel van de winkel zelf, soms onderdeel van bijvoorbeeld een bank, een lening aan. Selecteer een van de kortingscodes. Je wordt dan omgeleid naar de desbetreffende webshop om uiteindelijk een bestelling te plaatsen.

gespreid betalen

Steeds meer Nederlanders maken gebruik van per maand betalen

Je wilt niet volgende maand, maar graag nu een nieuwe telefoon. Dat kan doordat je de telefoon in termijnen kunt betalen. Je scrolt nog even door en je krijgt een gerichte advertentie dat je het bedrag, wat aanzienlijk groot is, ook in 12 termijnen kunt betalen. Je klikt op de advertentie en je betaalt de telefoon in termijnen. Het eerste deel direct. In plaats van dat je dan een bedrag van rond de €700,- in een keer betaald, betaal je 12 keer een vast bedrag voor een periode van 12 maanden. Je hebt dan 11 volle salarissen de tijd om deze telefoon af te betalen. Tegen 0% rente.

Meer dan een derde van de Nederlanders hebben al weleens gebruik gemaakt van deze betaalmethode. En waarom? Juist omdat ze een aanzienlijk groot bedrag niet die maand kon missen.

laptops aanbiedingen

Leasen iPhone

Je hoeft geen groot bedrag in een keer te betalen om een ​​dure telefoon te bemachtigen. Het is niet nodig om te vertrouwen op bankleningen of een Creditcard. Veel retailers bieden nulrentetarieven, beloningen, flexibele betalingsstructuren en andere voordelen.

laptops aanbiedingen

SprayPay telefoon

Hoewel je een fatsoenlijke telefoon kunt krijgen voor een goedkope prijs, kunnen duurdere telefoons heel snel duur worden. Om tegemoet te komen aan de behoeften van kopers, bieden veel retailers de optie: SprayPay. Je betaalt dan een telefoon in 12, 24 of 36 maanden. Zo is die ene telefoon opeens een stuk interessanter.

laptops aanbiedingen

Telefoon in 12 maanden betalen

Waar kan ik een telefoon in 12 termijnen betalen? Dit zijn onder andere de MediaMarkt, BCC en Wehkamp. Als je een telefoon bestelt, kun je bij deze webwinkels kiezen voor de optie SprayPay betalen. Let wel, bij een bedrag hoger dan 250 euro wordt de betaling BKR geregistreerd.