Top 5 haircare producten

  • Gepubliceerd op 18 oktober 2021
  • Bijgewerkt op 21 maart 2022

Natuurlijk wil je weten wat de top 5 haircare producten is. Want sterk haar dat straalt van gezondheid is een kostbaar bezit. Om dat te kunnen bereiken én behouden, is het gebruik van goede verzorgingsproducten voor het haar van belang. Deze haarverzorging bevat essentiële bestanddelen die het haar intens voeden en hydrateren.

 

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten haircare producten. Zoals hittebeschermers, conditioners en hair perfectors die beschadigd haar herstellen. Kiezen voor goede haarverzorging producten is niet altijd even eenvoudig. Zeker niet door het ruime aanbod. Daarom hebben we de top 5 haircare producten alvast voor je op een rij gezet.

Top 5 Haarverzorgingsproducten

Waarom is goede haarverzorging zo belangrijk?

Ons haar wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende invloeden die schadelijk kunnen zijn. Zoals producten met chemische bestanddelen, hittebronnen zoals de föhn of stijltang en de elementen van de natuur. Denk daarbij aan de Uv-stralen van de zon en zout zeewater. Om te voorkomen dat het haar droog of breekbaar wordt, is het gebruik van goede verzorgingsproducten voor het haar erg belangrijk.

 

Je kunt natuurlijk ook onze Olaplex tips raadplegen als je hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. Zo staat niets gezond en sterk haar in de weg. Deze haircare verzorgingsproducten kun je gebruiken als complete thuisbehandeling. Bijvoorbeeld wanneer je beschadigd haar wilt herstellen en de conditie wilt verbeteren. Deze haarverzorging bevat geen proteïne en maakt het haar onweerstaanbaar zacht.

 

5 must-have verzorgingsproducten voor sterk en gezond haar

 

Hieronder zie je een selectie van de beste haarverzorgingsproducten van dit moment. Ze zijn geselecteerd op hun werking en actieve bestanddelen. Deze haircare producten zorgen voor hydratatie, voeding en veerkracht. Je gebruikt ze ook wanneer je gekleurd of ernstig beschadigd haar wilt herstellen. De producten bevatten geen schadelijke ingrediënten. Dat is niet alleen fijn voor de gezondheid van jouw lange lokken, maar natuurlijk ook voor jezelf. Deze haarverzorging voor thuis is de perfecte treatment voor gezond en sterk haar.

 

1. Olaplex 0 Intensive Bond Building

 

Deze haarverzorging gebruik je in combinatie met én voor de behandeling met Olaplex 3. De herstellende booster bereid het haar voor op de No.3 thuisbehandeling en zorgt ervoor dat het resultaat tot bijna 70% wordt verbeterd. De combinatie van Olaplex 0 en 3 gebruik je om het haar intensief te herstellen.

 

2. Olaplex 3 Hair Perfector

 

Olaplex 3 versterkt en repareert beschadigd haar. Eigenlijk kun je het aanbrengen en gebruiken als een haarmasker. Je laat deze haarverzorging minimaal 15-20 minuten intrekken waarna je het product grondig uitspoelt.

 

3. Olaplex 4 Maintenance Shampoo

 

Dit verzorgingsproduct kun je gebruiken nadat je No.3 hebt uitgespoeld. De shampoo bevat unieke werkende bestanddelen en heeft het vermogen om de zwavelbruggen van het haar te herstellen. Het haar wordt gehydrateerd en de structuur wordt herstelt en versterkt.

 

4. Olaplex 5 Bond Maintenance Conditioner

 

Deze haarverzorging maakt onderdeel uit van het 3-4-5 systeem van Olaplex. Je gebruikt deze conditioner nadat je jouw haar hebt gewassen met No. 4. De intense voeding en verzorging zorgt voor een doorkambaar, zijdezacht en stralend resultaat. Het tast de kleur van jouw haar niet aan en is geheel vrij van schadelijke parabenen.

 

5. Olaplex 6 Leave In Conditioner

 

No. 6 van Olaplex is een haarverzorgingsproduct dat je kunt gebruiken als leave in conditioner. Dit product hoef je dus niet uit te spoelen. Het haar voelt zijdezacht en glad aan. Je kunt deze haarbehandeling gebruiken voor zowel natuurlijk als gekleurd haar.

 

Naast de bovenstaande top 5 haircare producten, kun je ook No. 7 Bonding Oil van Olaplex gebruiken. Een nieuw product waarmee je jouw haar kunt stylen én herstellen tegelijk. Je kunt dit product ook gebruiken als kleur verlenger voor een langdurig en prachtig resultaat.

 

Welke ingrediënten of producten zijn schadelijk voor het haar?

 

Het haar kan ook flink beschadigd raken door het gebruik van verkeerde verzorgingsproducten. Dat is meestal te wijten aan de agressieve bestanddelen. Je vindt ze terug in shampoo’s, maar ook in conditioners. Zoals bijvoorbeeld parabenen en sulfaten. Deze drogen het haar uit en kunnen zelfs voor huidirritatie zorgen.

 

Ook minerale oliën in haarverzorgingsproducten kun je beter vermijden. Ze bevatten namelijk geen hydraterende eigenschappen en zorgen ervoor dat jouw haar extra zwaar aanvoelt. Ook de geur van een product kan schade toebrengen. Deze zijn meestal synthetisch en kunnen irritatie, hoesten en zelfs duizeligheid veroorzaken. Je kunt dus het beste kiezen voor een ongeparfumeerd product.

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Categorieën