Verf bestellen: tips voor verf

muurverf kiezen
Verf bestellen?

qorting.nl geeft advies

Kleur vormt de ruimte, zet de toon en kan zelfs de perceptie van de grootte van een kamer veranderen. Het type verf dat je zoekt, hangt natuurlijk helemaal af van welk deel van het huis je hebt besloten om aan te pakken.

Alles voor jouw verfklus

Zorg ervoor dat de ondergrond goed geschuurd is, voordat je begint te verven. Zo hecht het verf beter. Schuren zorgt er namelijk voor dat de ondergrond ruwer wordt en de hechting beter wordt. Het wordt nog wel eens overgeslagen. Bekijk de redenen waarom je beter van te voren kunt schuren.

Waarom je beter de ondergrond van tevoren kunt schuren

Hoe schilder je bergen op de muur?

Ben jij ook zo gecharmeerd van die unieke muurschilderingen die we vaak terugzien in bijvoorbeeld de kinderkamer? Dat treft, wij ook! Tegenwoordig zien we dat het schilderen van bergen op de muur zeer populair is. Iedereen lijkt deze unieke schildering te willen nabootsen.

Bergen schilderen op de muur

hoeken verven muur
Eiken meubels verven

We zien dat steeds meer mensen hun eiken meubels verven. Bijvoorbeeld omdat ze hun interieur een nieuwe look willen geven of omdat ze op deze manier het betreffende meubel een tweede leven kunnen geven. Maar wat is nu eigenlijk de beste manier om eiken meubels te verven? Hoe pak je dit aan?

Eiken meubels verven

Verf bestellen

Best hout lakken

Heb jij oude houten meubels die je graag een tweede leven wenst te geven? Dan overweeg je wellicht om het hout te lakken.

Hoe kun je het best hout lakken

Kozijnen zwart verven

Zwarte kozijnen zorgen voor een uniek contrast met de rest van het doorgaans lichtere interieur. Het kan bovendien zorgen voor een geborgen gevoel.

Kozijnen zwart verven

Hoe verf je badkamertegels

Kan jouw badkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan overweeg je wellicht om een likje verf aan te brengen. Maar kan dit eigenlijk wel?

Hoe verf je badkamertegels

Marmer verven of marmerlook

Twijfel jij nog of je een marmer oppervlak gaat verven of deze toch in originele staat behoudt, of heb jij geen marmer in huis maar zou je deze look wel willen creëren?

Marmer verven of marmerlook

Hoe verf je stenen

Wil jij weten hoe je die stenen muur in jouw woning verft? Blijf dan zeker even hangen. Wij vertellen je in dit artikel namelijk precies hoe je dit aanpakt.

Hoe verf je stenen

Tips voor plafond verven

Het verven van grotere oppervlakken kan soms best een zware klus zijn. Vooral wanneer je boven je hoofd moet werken kan dit erg lastig zijn.

Tips voor plafond verven

Verven: Tips voor een goede voorbereiding

Tegels verven met betonverf? Of een tuinmuur schilderen? Welke stappen zijn daarvoor nodig? Welke soorten verf en wat is het verschil tussen verven en schilderen?

Tegels verven betonverf

Tegels verven met betonverf heeft diverse voordelen. Zo is het een voordelig alternatief wanneer je jouw badkamer of keuken een frisse look wil geven.

Tuinmuur schilderen

Heb jij een buitenmuur in de tuin staan die je graag extra wilt beschermen of wilt voorzien van een ander kleurtje? Dan kun je ervoor kiezen om deze tuinmuur te schilderen.

Soorten verf

We onderscheiden veel verschillende soorten verf. Van grondverf tot beits en van acrylverf tot latex muurverf, voor ieder oppervlak is er een geschikte verfsoort te vinden.

Muren verven: advies

Muurverf is er in heel veel soorten en kleuren. Er is dan ook voor ieder wat wils! In deze video-tutorial laten wij je stap-voor-stap zien hoe je muren verft en waar je daarbij op moet letten.

Muur verven

Verschil tussen verven en schilderen

Vaak krijgen wij de vraag; Is schilderen hetzelfde als verven? Beide termen worden namelijk door elkaar heen gebruikt in het betreffende werkveld.

Vlekken op de muur: welke verf?

Ben jij benieuwd wat je kunt doen om de vlekken op jouw muur tegen te gaan? Dan ben je aan het juiste adres.

Zelf marmerimitatie maken

Marmer is een populair gesteente dat we steeds vaker terug zien komen in moderne keukens en badkamers. Echter is dit gesteente prijzig en niet voor iedereen betaalbaar.