Verschil Sikkens en Sigma

  • Gepubliceerd op 3 augustus 2021
  • Bijgewerkt op 21 maart 2022

Sigma verf

Sigma Paints is een merknaam voor verven. De eerste Sigma-fabriek in het Midden-Oosten werd in 1981 opgericht, in de eerste industriële stad Dammam in de oostelijke provincie van Saoedi-Arabië. Het produceerde verschillende soorten verf: decoratieve verven, beschermende coatings en scheepsverven.

 

Hun coatingsystemen zijn speciaal ontworpen om de meest agressieve klimatologische omstandigheden in het Midden-Oosten te doorstaan. Ze bieden duurzaamheid, betrouwbaarheid en bescherming. Voordat een nieuw product op de markt wordt geïntroduceerd, voeren hun onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria uitgebreide producttesten uit.

 

Zo zorgen ze ervoor dat de prestaties van de producten gelijk zijn aan de uitdaging van de echte omgeving waaraan ze worden blootgesteld. Het handhaven van de hoogste productienormen resulteert in optimale productprestaties die strikte en consistente kwaliteitscontroleprocedures vereisen.

 

Een zorgvuldige strategische planning zorgt ervoor dat hun productiefaciliteiten aan de vraag naar producten kunnen voldoen zonder in te boeten aan consistentie van kwaliteit of betrouwbaarheid. Hun toegewijde kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat elk product voldoet aan hun hoge normen.

 

“We zetten ons in voor de hoogste normen voor kwaliteit en bescherming van het milieu. We blijven duurzame oplossingen gebruiken tijdens R&D, omdat we geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben om milieuvriendelijke producten te leveren waarvan toekomstige generaties profiteren.”

 

Hun geloof in productbeheer betekent dat deze milieubescherming is gericht op hun producten, en hun doel is om hun impact op het milieu te minimaliseren.

Verschil Sikkens En Sigma

Sikkens verf

In 1792 bouwde oprichter Wiert Willem Sikkens een verffabriek binnen de stadsmuur van Groningen. Tegenwoordig is Sikkens een multinationaal merk, en hun passie voor het ontwikkelen van de beste decoratieve coatings heeft ertoe geleid dat ze klanten hebben gewonnen in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

 

Vanaf het begin groeide het bedrijf gestaag, net als hun solide reputatie. In de jaren 1920 concentreerde Sikkens zich op R&D en richtte in 1924 een laboratorium op voor kwaliteitscontrole en productontwikkeling.

 

Kleur is belangrijk voor hen, en hun Color Mix System loopt voorop in kleurtechnologie. Sikkens inspireert architecten, ontwerpers en schilders met hun vele tools en collecties, waaronder het bekende 4041 Color Concept. Ze geven ook deskundig advies over trends en decor voor binnen- en buitenshuis.

 

Een van hun specialiteiten is het samenwerken met klanten om de uitdagingen waar ze tegenaan lopen op te lossen. Ze voeren inspecties uit op locatie en stellen gedetailleerde specificaties op voor allerlei soorten projecten. Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop ze zorgen voor optimale resultaten.

 

Met meer dan 200 jaar ervaring in het veld is het hun doel om de beste producten te blijven leveren, alsmede goede service en ervaring voor hun klanten.

 

Sikkens maakt deel uit van AkzoNobel, het grootste wereldwijde verf- en coatingsbedrijf, en een belangrijke producent van speciale chemicaliën.

 

AkzoNobel voorziet industrieën en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en heeft een passie voor het ontwikkelen van duurzame antwoorden voor hun klanten.

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland. AkzoNobel is een Global Fortune 500-bedrijf en wordt consequent gerangschikt als een van de leiders op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten hun 55.000 mensen over de hele wereld zich in voor uitmuntendheid en het leveren van Tomorrow’s Answers Today.

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Categorieën