Waarom Olaplex haircare?

 • Gepubliceerd op 16 oktober 2021
 • Bijgewerkt op 21 maart 2022

Waarom zou je kiezen voor Olaplex haircare? Omdat het gewoonweg de beste behandeling is voor beschadigd of breekbaar haar. Bijvoorbeeld door overmatig stylen of het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten. Het merk Olaplex biedt producten voor thuis én in de salon. No. 1 en No. 2 worden aangeboden in de salon. Bijvoorbeeld als extra bescherming tijdens het kleuren van het haar of als verzorgende of herstellende behandeling.

 

Je kiest voor Olaplex als je niets aan het toeval wilt overlaten als het aankomt op goede haarverzorging. De producten van het merk bevatten namelijk géén agressieve of chemische bestanddelen. Ze zijn ontwikkelt om broos, breekbaar, beschadigd of dof haar intensief te herstellen. Het haar wordt sterker, is gehydrateerd en glanst als nooit tevoren. Olaplex behandelingen 0 en 3 zijn het meest populair. De set bestaat uit een conditioner en een shampoo. De haarbehandeling kun je daarna aanvullen met andere Olaplex producten.

Waarom Olaplex Haarverzorging

Welke verzorgingsproducten heeft Olaplex in het assortiment?

 

Het innovatieve merk in haarverzorging biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige producten. Deze dragen de nummers 0 tot en met 8 waarvan 1 en 2 alleen worden aangeboden in professionele salons. De verzorgingsproducten voor het haar hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen. Ze kunnen tevens in combinatie met elkaar worden gebruikt voor geweldige resultaten. Lees onze Olaplex tips als je wilt weten hoe het werkt.

 

 • No. 0: deze Intensive Bond Building Hair Treatment gebruik je als een primer. Het herstelt beschadigd haar en heelt de zwavelbruggen en verbindingen. Je kunt deze Olaplex behandeling gebruiken in combinatie met No. 3.
 • No. 1: een Bond Multiplier die alleen in professionele salons wordt gebruikt.
 • No. 2: deze Bond Perfector behandeling wordt ook als hersteller verstrekt in de salon.
 • No. 3: een Hair Perfector die je kunt gebruiken in combinatie met No. 0. Olaplex behandelingen 0 en 3 zorgen voor een intensieve verzorging en kan nieuwe schade aan het haar voorkomen en herstellen. Bijvoorbeeld door stylen of de stralen van de zon.
 • No. 4: voor een perfecte hydratatie van het haar gebruik je deze Bond Maintenance Shampoo. De structuur van het haar wordt verbeterd en verkrijgt een intense glans.
 • No. 5: deze Bond Maintenance conditioner gebruik je in combinatie met No. 4. Deze rijke conditioner heeft herstellende eigenschappen, zonder het haar te verzwaren.
 • No. 6: een Bond Smoother die je kunt gebruiken als leave-in conditioner. Het beschermt je haar tegen schade die ontstaat tijdens het stijlen. Bijvoorbeeld met een stijltang of föhn.
 • No. 7: deze lichte Bonding Oil laat jouw haar glanzen als nooit tevoren. Je haar is zacht, goed te kammen en pluisvrij. Je kunt Olaplex 7 ook gebruiken als hittebeschermer.
 • No. 8: een geconcentreerde Bond Intense Moisture Mask voor een uitstekende hydratatie van het haar. Je haar is volumineus, verzorgt en voelt zijdezacht aan.

 

Waarom is Olaplex zo effectief voor beschadigd haar?

 

De producten van Olaplex bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die het haar niet beschadigen. Een belangrijk bestanddeel in de verzorgingsproducten van het merk is bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Dit bestanddeel heeft het vermogen om beschadigde of kapotte zwavelbruggen en verbindingen te herstellen.

 

Dat is waarom het resultaat na een behandeling met Olaplex blijvend is. Iets wat andere haircare producten niet garanderen. Daarnaast zijn de behandelingen geschikt voor elk type haar. De zwavelbruggen van het haar kunnen beschadigd raken om allerlei factoren. Denk daarbij maar eens aan het kleuren of stijlen van je haar met en krultang, föhn of stijltang. Op den duur droogt het haar uit, krijg je last van gespleten haarpunten en breekt het af.

 

De formule van Olaplex is uniek doordat het merk als enige patent heeft op het werkende bestanddeel bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Er is dus géén ander product dat deze stof mag gebruiken. Het ingrediënt heeft ook als enige het vermogen om kapotte verbindingen en bruggen te herstellen in plaats van op te vullen. Zoals goedkope replica’s dat wel doen.

 

Vaak gebruiken zijn Maleic Acid. Dit bestanddeel maakt het haar weliswaar tijdelijk sterker, maar zorgt er niet voor dat zwavelbruggen ook daadwerkelijk permanent worden herstelt. Je blijft dus ook genieten van gezond haar zodra je stopt met de Olaplex behandelingen. Dat maakt de producten van Olaplex zo bijzonder.

Wanneer Olaplex haar behandelingen gebruiken?

 

Olaplex is geschikt voor iedereen die zijn beschadigde haar van een intensief herstel en een goede verzorging wil voorzien. Het wordt gebruikt door mensen met breekbaar, slap, futloos, droog, dof of ernstig beschadigd haar. In de salon worden de producten ook gebruikt voor een intensief kleurresultaat én een goede bescherming tijdens het kleuren. Kijk ook eens het assortiment van Dermalogica.

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Categorieën