Wat is een vitaliteitsprogramma?

 • Gepubliceerd op 7 april 2022
 • Bijgewerkt op 6 juni 2022
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Wat is een vitaliteitsprogramma?

Een vitaliteitsprogramma kun je volgen als je de natuurlijke weerstand en de algehele gezondheid van jouw lichaam wilt versterken. Natuurlijk volg je een vitaliteitsprogramma naast een evenwichtige en gezonde levensstijl. Kan jouw gezondheid wel een boost gebruiken? Of wil je gezond ouder worden en klachten verlichten of voorkomen? Dan is een vitaliteitsprogramma een goede keuze. Deze programma’s bestaan uit verschillende fasen. Hoe gaat dit in zijn werk? En wat zijn de voordelen van een vitaliteitsprogramma?

 

Waarom kiezen voor een vitaliteitsprogramma?

 

We kunnen niet van ons lichaam verwachten dat het gezond blijft, zonder de juiste ondersteuning. Natuurlijk is een gezond eetpatroon belangrijk. Toch is dat niet voldoende om ons afweersysteem te kunnen versterken. Bijvoorbeeld met de ondersteunende producten van Naturaplaza. Kiezen voor jouw gezondheid is de beste keuze die je vandaag maakt. Bekijk hier de Naturaplaza kortingscodes van deze maand.

 

Onze gezondheid heeft zowel een fysieke als een mentale uitwerking op ons lichaam. Als je mentaal gezond bent dan functioneer je zoals het hoort én heb je een goede levenskwaliteit. Gezonde en goede voeding is daarbij van essentieel belang. Deze voorzien ons lichaam van de voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren.

 

Voedingssupplementen zijn daarbij onmisbaar. Zeker omdat we tegenwoordig niet meer voldoende voedingsstoffen uit ons voedsel kunnen halen. Producten uit de supermarkt zijn vaak bewerkt en bevatten veel geur-, kleur- en smaakstoffen die niet bijdragen aan de lichaamsgezondheid. Een vitaliteitsprogramma is een eerste stap naar een goede start.

 

Vitaliteitsprogramma in 3 stappen

 

1. Detoxen

 

Detoxen betekent het reinigen van het lichaam. Je ontdoet je lichaam van gifstoffen. Dat kan bijvoorbeeld met de juiste supplementen van Naturaplaza. Hoe gezond je ook probeert te leven, ons lichaam is de weerspiegeling van hoe je geleefd hebt. Gifstoffen zijn overal in het lichaam aanwezig. Deze gifstoffen worden op natuurlijke wijze uitgescheiden via de nieren en de dikke darm. Ons lichaam zorgt ervoor dat ze onschadelijk worden gemaakt.

 

Detoxen verwijdert de verkeerde stoffen uit ons lichaam met een ontgiftingsproces. Het voedsel dat we eten en de producten die we op onze huid smeren hebben effect op ons lichaam. Ons lichaam is erop gebouwd om de gifstoffen af te breken en uit te scheiden. Uiteindelijk raakt ons lichaam overbelast en overwerkt. Daarom is detoxen belangrijk.

 

Naturaplaza producten die je in deze stap van het vitaliteitsprogramma kunt gebruiken zijn:

 • Chlorella
 • Matcha
 • Kurkuma

 

2. De energie en de weerstand verhogen

 

Een gezond immuunsysteem is essentieel voor ons lichaam om infecties te kunnen bestrijden. Daarom draagt een vitaliteitsprogramma ook bij aan het verhogen van de energie en de weerstand. Het immuunsysteem bestaat uit verschillende organen, cellen en eiwitten.

 

Het speelt een cruciale rol in ons lichaam. Het biedt weerstand tegen schadelijke stoffen of celveranderingen. Als deze door het immuunsysteem worden opgemerkt, gaat ons lichaam aan het werk om ze te bestrijden. Als dat niet meer zo eenvoudig gaat, wordt je ziek.

 

Als je een verminderde weerstand hebt, loop je een verhoogd risico op infecties. Je bent dus vaker ziek en hebt hier ook meer last van. Gelukkig kun je de energie en de weerstand verhogen met een vitaliteitsprogramma. Ondersteunende supplementen kun je bijvoorbeeld bestellen bij Naturaplaza. Producten die de energie en weerstand verhogen zijn:

 • Maca poeder
 • Acerola poeder
 • Camu Camu poeder

 

3. Lichaamsgezondheid onderhouden

 

Na het doorlopen van een vitaliteitsprogramma wil je jouw lichaam natuurlijk ook onderhouden. Dat betekent dat je jouw lichaam gezond houdt. Dat kan in de eerste plaats met de biologische producten en supplementen van Naturaplaza. Daarnaast zijn er ook heel veel dingen die je zelf kunt doen om jouw lichaam gezond en vitaal te houden.

 

Gezondheid van je lichaam onderhouden na een vitaliteitsprogramma

 

1. Houd je lichaamsgewicht in de gaten

 

Ga wekelijks op de weegschaal staan. Door je lichaamsgewicht regelmatig bij te houden, kun je precies zien of je afvalt, aankomt of juist mooi op het gewenste gewicht blijft.

 

2. Eet gezonde maaltijden

 

Zorg ervoor dat je gezond eet. Vergeet niet te ontbijten en kies een voedzame maaltijd met veel eiwitten en vezels. Wees voorzichtiger met vetten en suikers.

 

3. Neem multivitamine supplementen

 

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Het gebruiken van een supplement of een multivitaminesupplement draagt bij aan de algehele gezondheid van het lichaam. Daarnaast verhoogt het de weerstand en het energieniveau. Doe dit zeker wanneer je niet zoveel gevarieerde groenten of fruit eet. Veel micronutriënten zijn van essentieel belang voor jouw immuunsysteem. Zoals vitamine B6, B12, C, D en E. Ook zink, ijzer, koper, selenium en magnesium zijn belangrijk voor een gezond lichaam.

 

4. Voldoende water drinken

 

Het is belangrijk om je lichaam gehydrateerd te houden. Drink dus voldoende water gedurende de dag. Beperk het drinken van suikerhoudende dranken. Zoals frisdranken en siropen. Eventueel kun je wel kiezen voor biologische thee van Naturaplaza.

 

Doe rustig aan met alcohol en drink bij voorkeur met mate. Alcohol tast de lever aan en vergiftigt het lichaam. Daarnaast bevat het ook nog eens heel veel calorieën.

 

5. Doe regelmatig aan lichaamsbeweging en blijf actief

 

Zorg voor voldoende lichaamsbeweging en blijf actief. Ga naar de sportschool, train thuis of laat de hond wat langer uit dan normaal. Vermijd langdurig zitten. Bijvoorbeeld als je thuiswerkt. Daarmee voorkom je een verhoogd risico op diabetes, hart-en vaatziekten en beroertes. Las pauzes in als je zittend werk hebt en sta wat vaker op van je stoel.

 

6. Zorg voor een goede nachtrust

 

Er is een zeer sterk verband tussen de slaapkwaliteit en ons immuunsysteem. Je kunt jouw immuunsysteem ondersteunen door elke nacht zeven tot acht uur te slapen.

 

7. Voorkom stress en spanningen

 

Als je jouw lichaam ook na een vitaliteitsprogramma gezond wilt houden, moet je stress en spanningen zoveel mogelijk zien te voorkomen. Dit heeft niet alleen een gewichtstoename tot gevolg, maar heeft ook een slechte invloed op de hartgezondheid. Wat is een vitaliteitsprogramma?

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!