Babykleding en accessoires Kortingscodes

  • Alle
  • Kortingscodes
  • Deals
Webshopstudio100 kortingscode

Bekijk de Webshop.studio100 kortingscode

15% kortingscode. Bekijk de Webshop.studio100 kortingscode.

Einddatum: 31 oktober 2022.

Suits You Well kortingscode

Bekijk de Suitsyouwell kortingscode

15% kortingscode. Bekijk de Suitsyouwell kortingscode.

Einddatum: 31 oktober 2022.

Moestuinierenmetkinderen kortingscode

Bekijk de Moestuinieren met Kinderen kortingscode

15% kortingscode. Bekijk de Moestuinieren met Kinderen kortingscode.

Einddatum: 31 oktober 2022.

internet toys kortingscode

Bekijk de Internet toys kortingscode

15% kortingscode. Bekijk de Internet toys kortingscode.

Einddatum: 31 oktober 2022.

baby schoenen kortingscode

Bekijk de Baby schoenen kortingscode

15% kortingscode. Bekijk de Baby schoenen kortingscode.

Einddatum: 31 oktober 2022.

geboorteplaatje kortingscode

Bekijk de Geboorteplaatje kortingscode

15% kortingscode. Bekijk de Geboorteplaatje kortingscode.

Einddatum: 31 oktober 2022.

babyoutlet kortingscode

10% korting op het assortiment van BabyOutlet.

Activeer de 10% kortingscode van BabyOutlet. Klik op de button om de kortingscode te activeren.

Einddatum: 31 oktober 2022.

mijn hummeltje kortingscode

10% korting op het assortiment van Mijn Hummeltje

Activeer de 10% kortingscode van Mijn Hummeltje. Klik op de button om de kortingscode te activeren.

Einddatum: 31 oktober 2022.

Plaspotje kortingscode

10% korting op het assortiment van Plaspotje.nl

Activeer de 10% kortingscode van Plaspotje.nl. Klik op de button om de kortingscode te activeren.

Einddatum: 31 oktober 2022.

Ikbenzomooi kortingscode

Tot 15% korting op bijna alle artikelen

Ontvang nu 15% extra korting met deze kortingscode bij een bestelling boven de €30,-.

Einddatum: 31 oktober 2022.

Babykleding en accessoires

Is er een kleintje op komst? Dan weet jij vast al dat er ontzettend veel nieuwe kledingstukken en spulletjes aangeschaft moeten worden bij de komst van het eerste kindje. Zeker wanneer je alles nieuw moet aanschaffen kan dit bij elkaar veel geld gaan kosten. Start jij net een gezinnetje? Dan is juist geld hetgeen waaraan het kan ontbreken.
 
Daarom hebben wij voor jou de beste kortingen op kleding van de leukste baby- en kindermerken verzameld en op een rij gezet. Kijk naar alle actiecodes op onze website waarmee jij kortingen kunt krijgen bij de aanschaf van babykleding in alle prijsklassen. Want ook nu geldt dat wij voor ieders budget een mooi aanbod hebben.

Kortingen op babykleding

Maar met kledingstukken alleen ben je er niet. Het is heel erg belangrijk om op tijd te beginnen met je babyuitzet, want je zal merken dat je nog veel meer nodig hebt dan kledingstukken. Doe het uitzoeken van je uitzet voordat je lichamelijk de drang voelt opkomen om te gaan nestelen. Want het shoppen van een hele uitzet kost behoorlijk wat tijd. En zeker wanneer je al een aantal maandjes verder in de zwangerschap zit, ben je mentaal en fysiek vaak niet op je allerbest. Een zwangerschap kan vermoeiend en belastend zijn en shoppen is dan niet altijd datgene waar je het meest naar uitkijkt.
 
Probeer daarom niet alleen alle babykleding, maar ook meubels en accessoires minstens een maand voor je uitgerekende datum in huis te halen. Je weet namelijk nooit zeker wanneer je daadwerkelijk gaat bevallen. Dat kan zomaar een paar weken eerder zijn dan dat je bent uitgerekend. In dat geval zul je ontzettend blij zijn wanneer je bij thuiskomst uit het ziekenhuis voldoende babykleding in huis hebt voor de eerste paar dagen. Kijk daarom tijdig naar alle kortingen die wij hebben op kleding voor new borns van de leukste babymerken. Uiteraard proberen wij het aanbod altijd up to date te houden zodat jij geen kortingsactie hoeft te missen.

De gehele babyuitzet vind je hier

Alles wat je nodig hebt voor de eerste maanden dat jouw kindje geboren is, koop je met de grootste kortingen via de acties en deals die wij aanbieden. We zeiden het namelijk al: een nieuwe babyuitzet kan behoorlijk wat geld gaan kosten. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt, maar volgens het Nibud kost een basis uitzet gemiddeld al zo’n € 617,-. Dit bedrag bestaat dan uit € 91,- voor babykleding, € 165,- voor verzorgingsproducten en € 361,- voor meubels in de babykamer.
 
Op zich misschien niet een heel groot bedrag, maar het Nibud gaat bij deze bedragen uit van de meest basic kledingstukken, huismerken en tweedehands meubelen. Wil je jouw kindje toch iets leukers aantrekken, dan ben je al snel een stuk duurder uit. Maak je gebruik van de kortingscodes op onze website echter, dan kun je voor een klein prijsje toch leuke merkkleding voor jouw baby aanschaffen. Zo houd je genoeg geld over voor de rest van de uitzet.

Baby accessoires met kortingen

In de eerdergenoemde berekening zijn de kosten van spullen als een autostoel, box, draagzak, flessen, traphekje, luiers, verzorgingsproducten, kinderstoel of kinderwagen nog niet meegenomen. Deze kosten worden gezien als extra kosten waarvoor het Nibud zo’n € 1.006,- extra rekent. Dat betekent dat een complete babyuitzet dus al gauw zo’n € 1.623,- bedraagt. Ook hier geldt dat wanneer je kiest voor nieuwe artikelen en merkkleding, dit bedrag uiteindelijk hoger uit zal vallen. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn wanneer jij jouw babyuitzet met kortingen weet aan te schaffen.
 
Wij hebben daarom voor jou gekeken naar accessoires die absoluut niet mogen ontbreken in de babykamer. Door onze samenwerking met de bekendste en leukste merken, ben jij in staat om de noodzakelijke spulletjes voor jouw babykamer met hoge kortingen aan te schaffen. Shop dus naar hartenlust online met de kortingscodes die jij op onze website kunt vinden.

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!