Babykleding en accessoires Kortingscodes

  • Alle
  • Kortingscodes
  • Deals
ielm kortingscodes

Ielm korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van Ielm.

Einddatum: 30 september 2023.

ghazoo kortingscode

GhaZoo korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van GhaZoo.

Einddatum: 30 september 2023.

geboorteplaatje kortingscode

Geboorteplaatje korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van Geboorteplaatje.

Einddatum: 30 september 2023.

Geboorte feestwinkel kortingscode

Geboorte-feestwinkel.nl korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van Geboorte-feestwinkel.nl.

Einddatum: 30 september 2023.

dryly kortingscode

Dryly korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van Dryly.

Einddatum: 30 september 2023.

cakesmash kortingscode

Cakesmash korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van Cakesmash.

Einddatum: 30 september 2023.

bressy kortingscodes

Bressy korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van Bressy.

Einddatum: 30 september 2023.

bimi books kortingscode

BiMi Books korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van BiMi Books.

Einddatum: 30 september 2023.

babyslofje-online kortingscode

Babyslofje online korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van Babyslofje online.

Einddatum: 30 september 2023.

Logo

Babybum.nl korting.

Tot wel 10% korting op diverse producten van Babybum.nl.

Einddatum: 30 september 2023.

Babykleding en accessoires

Is er een kleintje op komst? Dan weet jij vast al dat er ontzettend veel nieuwe kledingstukken en spulletjes aangeschaft moeten worden bij de komst van het eerste kindje. Zeker wanneer je alles nieuw moet aanschaffen kan dit bij elkaar veel geld gaan kosten. Start jij net een gezinnetje? Dan is juist geld hetgeen waaraan het kan ontbreken.
 
Daarom hebben wij voor jou de beste kortingen op kleding van de leukste baby- en kindermerken verzameld en op een rij gezet. Kijk naar alle actiecodes op onze website waarmee jij kortingen kunt krijgen bij de aanschaf van babykleding in alle prijsklassen. Want ook nu geldt dat wij voor ieders budget een mooi aanbod hebben.

Kortingen op babykleding

Maar met kledingstukken alleen ben je er niet. Het is heel erg belangrijk om op tijd te beginnen met je babyuitzet, want je zal merken dat je nog veel meer nodig hebt dan kledingstukken. Doe het uitzoeken van je uitzet voordat je lichamelijk de drang voelt opkomen om te gaan nestelen. Want het shoppen van een hele uitzet kost behoorlijk wat tijd. En zeker wanneer je al een aantal maandjes verder in de zwangerschap zit, ben je mentaal en fysiek vaak niet op je allerbest. Een zwangerschap kan vermoeiend en belastend zijn en shoppen is dan niet altijd datgene waar je het meest naar uitkijkt.
 
Probeer daarom niet alleen alle babykleding, maar ook meubels en accessoires minstens een maand voor je uitgerekende datum in huis te halen. Je weet namelijk nooit zeker wanneer je daadwerkelijk gaat bevallen. Dat kan zomaar een paar weken eerder zijn dan dat je bent uitgerekend. In dat geval zul je ontzettend blij zijn wanneer je bij thuiskomst uit het ziekenhuis voldoende babykleding in huis hebt voor de eerste paar dagen. Kijk daarom tijdig naar alle kortingen die wij hebben op kleding voor new borns van de leukste babymerken. Uiteraard proberen wij het aanbod altijd up to date te houden zodat jij geen kortingsactie hoeft te missen.

De gehele babyuitzet vind je hier

Alles wat je nodig hebt voor de eerste maanden dat jouw kindje geboren is, koop je met de grootste kortingen via de acties en deals die wij aanbieden. We zeiden het namelijk al: een nieuwe babyuitzet kan behoorlijk wat geld gaan kosten. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt, maar volgens het Nibud kost een basis uitzet gemiddeld al zo’n € 617,-. Dit bedrag bestaat dan uit € 91,- voor babykleding, € 165,- voor verzorgingsproducten en € 361,- voor meubels in de babykamer.
 
Op zich misschien niet een heel groot bedrag, maar het Nibud gaat bij deze bedragen uit van de meest basic kledingstukken, huismerken en tweedehands meubelen. Wil je jouw kindje toch iets leukers aantrekken, dan ben je al snel een stuk duurder uit. Maak je gebruik van de kortingscodes op onze website echter, dan kun je voor een klein prijsje toch leuke merkkleding voor jouw baby aanschaffen. Zo houd je genoeg geld over voor de rest van de uitzet.

Baby accessoires met kortingen

In de eerdergenoemde berekening zijn de kosten van spullen als een autostoel, box, draagzak, flessen, traphekje, luiers, verzorgingsproducten, kinderstoel of kinderwagen nog niet meegenomen. Deze kosten worden gezien als extra kosten waarvoor het Nibud zo’n € 1.006,- extra rekent. Dat betekent dat een complete babyuitzet dus al gauw zo’n € 1.623,- bedraagt. Ook hier geldt dat wanneer je kiest voor nieuwe artikelen en merkkleding, dit bedrag uiteindelijk hoger uit zal vallen. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn wanneer jij jouw babyuitzet met kortingen weet aan te schaffen.
 
Wij hebben daarom voor jou gekeken naar accessoires die absoluut niet mogen ontbreken in de babykamer. Door onze samenwerking met de bekendste en leukste merken, ben jij in staat om de noodzakelijke spulletjes voor jouw babykamer met hoge kortingen aan te schaffen. Shop dus naar hartenlust online met de kortingscodes die jij op onze website kunt vinden.

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Blijf op de hoogte van de leukste kortingen. Speel ook mee voor prijzen!


Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!