Make-up en verzorging Kortingscodes

  • Alle
  • Kortingscodes
  • Deals
tenways kortingscodes

Tenways korting.

Tenways kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

keton1 kortingscode

Keton1 korting.

Keton1 kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

hygienepapier kortingscodes

Hygienepapier korting.

Hygienepapier kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

hulp middelwereld kortingscode

Hulpmiddelwereld korting.

Hulpmiddelwereld kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

Hairlesslaserclinics kortingscode

Hairlesslaserclinics korting.

Hairlesslaserclinics kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

graphene-haarcapsules kortingscodes

Graphene Haarcapsules korting.

Graphene Haarcapsules kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

gymnatural kortingscodes

Gymnatural korting.

Gymnatural kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

gembershot-the-orginal kortingscodes

Gembershot The Orginal korting.

Gembershot The Orginal kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

gayavit kortingscodes

Gayavit korting.

Gayavit kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

flow cosmetics kortingscode

Flow Cosmetics korting.

Flow Cosmetics kortingscode. Ontvang tot wel 20% korting op de sales.

Einddatum: 30 april 2024.

Make-up en verzorging

Vorig jaar was er weinig aandacht voor make-up. We werkten voornamelijk thuis en toen we eenmaal weer meer naar buiten konden, gekregen we de mondkapjesplicht. Een jaar waarin we dus weinig van ons gezicht lieten zien en weinig oog hadden voor de laatste make-up trends. Dit lijkt nu voorbij te zijn en we gaan een tijd in waarin make-up weer helemaal terug van weggeweest is. Om het voor jou makkelijker te maken om ook in 2024 weer trendy voor de dag te laten komen, hebben wij leuke acties op make-up artikelen die weer helemaal in zijn.

De beste deals voor stralende ogen

De trends van 2024 lijken zich voornamelijk te richten op de ogen. En dat heeft helemaal te maken met het gegeven dat het mondkapje voorlopig niet uit het straatbeeld zal verdwijnen. Daarom gaan we dit jaar helemaal los en zijn de ogen de letterlijke blikvangers. Zo zijn de smokey eyes weer helemaal terug. En dit jaar gaan we een stapje verder door niet alleen met zwart en grijs te werken, maar ook met blauw of paars kun je oogverblindende smokey eyes creëren.
 
En voor wie de smokey eyes niet sprankelend genoeg is, die kan zich dit jaar helemaal uitleven met de nieuwste trend. Het aanbrengen van glitter (goud of zilver) onder de onderste oogleden voor meer sparkle en shine.
 
Maar ook de cat eye look is weer terug van weggeweest. Veel mensen kiezen voor traditioneel zwart om cat eyes te creëren. Maar na een jaar soberheid, mag het allemaal net iets meer zijn. Kies daarom voor kleuren die je ogen extra accentueren, zoals opvallend blauw, oranje of zelfs rood. Om jou in de gelegenheid te stellen te experimenteren met de cat eye look hebben we een aantal merken geselecteerd die dit jaar de prachtigste kleuren eyeliner in hun collectie hebben.
 
Ben jij niet helemaal vertrouwd met eyeliners, maar wil je jouw ogen toch het middelpunt van de aandacht laten zijn? Pak dan je oogpotlood erbij. Dit haar gebruiken we het oogpotlood niet alleen voor onder of op het ooglid, maar tekenen we ook rondom de oogleden mooie lijnen. Houd de rest van je make-up zo natuurlijk mogelijk, want dat zou alleen maar afleiden van jouw stralende ogen.

De lekkerste parfums

Naast onze samenwerking met de beste make-up merken hebben wij ook de voordeligste aanbiedingen samengesteld voor de lekkerste parfums. Sinds 2019 is er een duidelijke trend te zien in parfums die proberen de perfecte kalmerende en rustgevende geur te lanceren voor een generatie die gefocust is op innerlijke rust en mindfulness. Van aroma-therapeutische tot zachte, boterachtige geuren, wij hebben kortingen op alle parfums die hier moeiteloos op aansluiten.
 
In de geselecteerde parfums zijn geurnoten als vanille, melk, amberette, iris, musk, cashmeran, zeep en katoen te herkennen. De parfums worden veelal uitgevoerd in zijdezachte pastelachtige texturen en kleuren. Dit sluit volledig aan bij de overheersende overtuiging dat het dragen van parfum voor jezelf voorrang heeft op het dragen van een parfum om anderen te behagen. Jij staat centraal bij de keuze voor een passende parfum! En met de kortingen die wij bieden is het zelfs mogelijk om meerdere parfums uit te kiezen zodat jij de geur kunt aanpassen aan jouw mood.

Nagel trends

En omdat jij en jouw geluk centraal staat dit jaar, horen verzorgde nagels ook helemaal thuis in het rijtje selfcare rituelen. Of je nou gaat voor de nude kleuren of sprankelend gelakte nagels, wij hebben ook op dit gebied de leukste aanbiedingen voor jou samengesteld. En het is misschien maar goed ook dat jij jouw favoriete kleuren met hoge kortingen kunt kopen, want een razend populaire trend op dit moment zijn de multi-colored manicures. Bij deze trend lak je elke nagel in een andere kleur om zo een mooi kleurenpallet te creëren. En ja, daar zal je dus wel meerdere kleurtjes nagellak voor in huis moeten hebben.
 
Het leuke is echter dan niet alle kleuren hoeven te matchen. Ben je dus iets minder gewaagd? Dan kun je ook gaan voor rustige matchende kleuren uit of aflopende kleuren uit dezelfde tint. Lak je nagels dus in verschillende tinten groen of roze, óf lak je nagels van licht naar donker.

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Blijf op de hoogte van de leukste kortingen. Speel ook mee voor prijzen!


Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!