Telefoon met PayPal betalen

Met nog goede deals en aanbiedingen.

Home / Telefoon met PayPal betalen

Telefoon met PayPal betalen: waarom?

Is jouw huidige telefoon na al die jaren van trouwe dienst toe aan vervanging? Of is je abonnement verlopen en is het tijd om een nieuw toestel uit te zoeken? Denk er dan eens over na om online een los toestel aan te schaffen. Via het internet kun je op een veilige en snelle manier op zoek gaan naar jouw ideale nieuwe mobiele vriend! Er valt tegenwoordig genoeg te kiezen en er zijn een aantal zeer betrouwbare webshops waar jij je nieuwe telefoon kunt gaan bestellen. Veel van deze aanbieders geven je de mogelijkheid om je telefoon met PayPal te betalen. In dit artikel laten we je een paar goede aanbieders van mobiele telefoons zien en vertellen we de voordelen van betalen via PayPal.

  • In termijnen betalen
  • Achteraf betalen
  • Per maand betalen
  • Met PayPal betalen

Laptop in termijnen betalen

Bekijk deals

Telefoon in termijnen betalen

Bekijk deals

Witgoed in termijnen betalen

Bekijk deals

Televisie in termijnen betalen

Bekijk deals

Camera in termijnen betalen

Bekijk deals

Fiets in termijnen betalen

Bekijk deals

Scooter in termijnen betalen

Bekijk deals

Laptop achteraf betalen

Bekijk deals

Telefoon achteraf betalen

Bekijk deals

Witgoed achteraf betalen

Bekijk deals

Televisie achteraf betalen

Bekijk deals

Camera achteraf betalen

Bekijk deals

Fiets achteraf betalen

Bekijk deals

Scooter achteraf betalen

Bekijk deals

Laptop per maand betalen

Bekijk deals

Telefoon per maand betalen

Bekijk deals

Witgoed per maand betalen

Bekijk deals

Televisie per maand

Bekijk deals

Camera per maand betalen

Bekijk deals

Fiets per maand betalen

Bekijk deals

Scooter per maand betalen

Bekijk deals

Laptop met PayPal betalen

Bekijk deals

Telefoon met PayPal betalen

Bekijk deals

Witgoed met PayPal betalen

Bekijk deals

Televisie met PayPal betalen

Bekijk deals

Camera met PayPal betalen

Bekijk deals

Fiets met PayPal betalen

Bekijk deals

Scooter met PayPal betalen

Bekijk deals

Nieuwe telefoon met PayPal betalen

Een telefoon is natuurlijk geen kleine uitgave die je dagelijks doet. Er is tegenwoordig zo veel te kiezen dat we ons kunnen voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ga je voor een iPhone? Of toch een Android toestel? En wil je dan het allernieuwste model, of is een wat voordeligere model ook nog goed genoeg voor jou? Gelukkig zijn er een groot aantal websites die je heel goed kunnen assisteren bij het zoeken van een nieuwe telefoon. Op veel sites kun je door middel van een aantal keuzes een lijstje krijgen met alle beschikbare toestellen die voldoen aan jouw wensen. Je hoeft dus echt niet meer de deur uit om een nieuwe telefoon uit te zoeken, maar kunt lekker vanuit je luie bank op zoek gaan. Heb je de perfecte nieuwe telefoon gevonden? Meestal ontvang je deze dan de volgende dag al in huis. Een voorwaarde is wel dat je de telefoon dan direct online betaald. Een van de meest makkelijke en veilige manieren op een telefoon te betalen is via PayPal. In de volgende paragraaf vertellen we je waarom PayPal zo’n fijne betaalmethode is.

met paypal betalen

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een telefoon met PayPal betalen?

Zoals gezegd is een telefoon geen kleine aankoop. Je wilt er dus zeker van zijn dat je jouw bestelde telefoon ook echt gaat ontvangen. Met PayPal hoef je daar geen zorgen over te maken. Alle aankopen die je met PayPal doet zijn beschermd met aankoopbescherming. Als je bijvoorbeeld niet het juiste toestel of helemaal niet ontvangt, dan zorgt PayPal ervoor dat je de aanschafkosten terug krijgt. Wel zo’n veilig idee toch? Daarnaast kun je met PayPal zelf bepalen hoe je de telefoon betaald. Dit kan bijvoorbeeld via je bankrekening, maar ook via een credit card. Als je er voor kiest om je credit card te koppelen aan je PayPal account hoef je meestal niet meteen de aankoop te betalen. Je krijgt immers maandelijks een afrekening van de creditcardmaatschappij. Handig als je meteen een nieuwe telefoon nodig hebt, maar nog heel even op je salaris moet wachten. Bekijk hier de DectDirect kortingscode & I-mania kortingscode van deze maand.

laptops aanbiedingen

Je telefoon Betalen met PayPal: de voordelen

Er zijn tegenwoordig een groot aantal websites waar je online een nieuwe telefoon kunt bestellen. Een aantal van deze sites biedt ook de mogelijkheid om met PayPal te betalen. We zetten de belangrijkste aanbieders voor je op een rijtje.

Misschien wel de bekendste aanbieder van mobiele telefoons is Mediamarkt. Wie kent niet de aanstekelijke reclames? “Ik ben toch niet gek”? Bij Mediamarkt kun je terecht voor een groot aantal verschillende telefoons. Van Samsung tot Apple en van Sony tot Motorola. Naast de allernieuwste modellen kun je bij Mediamarkt ook nog een groot aantal modellen vinden die hun sporen inmiddels verdiend hebben. In totaal hebben ze bijna 450 verschillende telefoons om uit te kiezen. Via de handige zoekfilters kun je heel gemakkelijk een aantal toestellen selecteren die voldoen aan jouw wensen. Naast simLock vrije toestellen kun je bij Mediamarkt ook een toestel in combinatie met een abonnement kopen. De meeste toestellen zijn uit voorraad leverbaar en dus vaak al de volgende dag in huis. En uiteraard kun je jouw nieuwe telefoon dus via PayPal betalen bij Mediamarkt.

laptops aanbiedingen

Waar kun je een nieuwe telefoon met PayPal betalen?

Amac is een officiële leverancier van Apple producten. Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Dan is Amac zeker het overwegen waard. Naast de nieuwste iPhone ’s kun je bij Amac ook nog steeds terecht voor wat goedkopere modellen, zoals de populaire iPhone SE en de handzame iPhone 12 mini. Wil je meteen een tof hoesje bij je telefoon kopen? Geen probleem. Amac verkoopt een groot aantal accessoires, zodat je meteen goed aan de slag kunt.

Ook handig: bij Amac kun je je oude telefoon inleveren. Hierdoor kun je meteen een behoorlijk korting op je nieuwe telefoon krijgen. Net als bij Mediamarkt kun je bij Amac je nieuwe telefoon gratis thuis laten bezorgen. En bestel je doordeweeks voor 9:00 in de ochtend? Dan heb je zelfs kans dat je dezelfde dag nog een pakketje van ze ontvangt. En ook voor Amac geldt dat je uiteraard weer met het veilige PayPal kunt bestellen.

laptops aanbiedingen

Waarom online je telefoon bestellen?

Hoef jij niet per sé een gloednieuwe telefoon, maar is een gebruikte voor jou ook goed? Neem dan eens een kijkje op Refurbished.nl Op deze website verkopen ze naast gebruikte iPhones ook toestellen van Samsung, Asus, Huawei en Google. Je kunt per telefoon zien in welke staat de telefoon is.

De meeste toestellen zien er nog als nieuw uit en met de zeer uitgebreide garantie van maar liefst 3 jaar weet je zeker dat je een goed toestel koopt. Het grote voordeel van een refurbished toestel is dat je een kwalitatief nog perfect werkende telefoon koopt voor een lagere prijs. En dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Het kopen van een gebruikte telefoon zorgt ervoor dat er niet nog een nieuwe telefoon gefabriceerd moet worden. Je bent dus meteen lekker duurzaam bezig! Alle toestellen worden de volgende dag geleverd in de originele verpakking inclusief alle toebehoren. Bestel je het toestel via PayPal? Dan ben je ook nog eens verzekerd van de eerder genoemde aankoopbescherming.