Veelgestelde vragen

Wat is een kortingscode?

Een kortingscode kan van alles zijn. Vaak is het een procentuele korting op de gehele bestelling. Afhankelijk van de retailer: promo, promotiecode, coupon of voucher. Ze hebben allen eenzelfde doel, namelijk korting geven op de bestelling. Kortingscodes kunnen alleen online gebruikt worden. 

Hoe kopieer ik een kortingscode?

Op de merkenpagina zie je de kortingscodes per merk. Klik om de code te openen. Hetzelfde moment verschijnt er een pop-upvenster met daarin de kortingscode. 

De kortingscode wordt automatisch opgeslagen.Klik eventueel met de rechtermuisknop op de muis en selecteer ‘kopiëren’ in het menu. Of druk op Ctrl+C op een pc of Command-C op een Mac om de kortingscode te kopiëren.

Hoe pas ik een kortingscode toe?

Door op de button te klikken activeer je de kortingscode. Kortingscodes zijn tijdelijk in gebruik. Elke maand worden de kortingscodes ververst.

Heb je de kortingscode geactiveerd? Dan word je doorgestuurd naar de website waar je de kortingscode kunt gebruiken.

Tijdens het afrekenproces zie je een speciaal vakje voor kortingscodes of een invulveld met de vraag ‘Heb je een kortingscode?’. Voer hier de kortingscode in. Je moet nu de bestelwaarde zien veranderen.

De kortingscode moet altijd worden ingevoerd voordat de betaling is voltooid.

Wat maakt Qorting.nl uniek?

Alle kortingscodes zijn ingedeeld in merken. We zijn bezig om dit ook te categoriseren naar productcategorieën.

Niet alle retailers zijn bij ons aangemeld. We willen voor onze bezoekers de uitkomst bieden om online goedkoper te kunnen winkelen. We houden actief de kortingscodes, acties en deals bij van 5000 retailers. Qorting.nl biedt naast kortingscodes ook deals, acties en gratis verzending.

Dagelijks werkt Qorting.nl samen met retailers. Schrijven van artikelen, product reviews, hoe bestel je de juiste laptop? Houd daarom ook goed ons blog in de gaten.

Onze waarden: De missie van Qorting.nl is om consumenten te helpen betere beslissingen te nemen.

Zijn kortingscodes te combineren?

In de meeste gevallen zijn kortingscodes niet te combineren. Houd de website van de retailer in de gaten.

Wat als een actie niet werkt?

We zouden het enorm waarderen als je aangeeft dat een kortingscode niet werkt. Deze kunnen we dan direct van onze website afhalen.

Kan ik Qorting.nl gratis gebruiken?

Qorting.nl is gratis te gebruiken. Maak vrijblijvend gebruik van al onze kortingscodes, deals, aanbiedingen en gratis verzendkosten.

Kan ik mijn webshop opnemen op Qorting.nl?

Ja zeker. Je kunt dit formulier invullen. We nemen binnen 24u contact met je op.