Technologie & elektronica Kortingscodes

  • Alle
  • Kortingscodes
  • Deals

Technologie & elektronica

Sinds de uitbraak van corona is Nederland 5% meer geld gaan uitgeven aan huishoudelijke apparaten.
Opvallend is daarbij dat consumenten tijdens de coronacrisis hun huishoudelijke producten eerder zijn gaan vervangen dan noodzakelijk is. Het geld dat voorgaande jaren besteed werd aan vakanties en ander entertainment werd het afgelopen jaar geïnvesteerd in het huis.
 
Zo is men door al het thuiswerken meer waarde gaan hechten aan de kwaliteit van koffie in huis. Dat is te zien doordat er flink is geïnvesteerd in nieuwe koffiezetapparaten.
 
Daarnaast zijn we met z’n allen bewuster bezig geweest met onze gezondheid en persoonlijke verzorging. Dit is onder meer te zien in de enorme stijging in verkoop van medische apparaten, zoals bloeddrukmeters en digitale weegschalen.

Kortingen bij grootste online webshops

In Nederland kennen we een goede online infrastructuur. Hierdoor konden mensen, ondanks dat de winkelmogelijkheden soms beperkt waren, toch nieuwe apparaten kopen.
 
De stijging in de koop van huishoudelijke apparaten is dan ook voornamelijk te zin geweest in de online verkoop van grote online webshops.
 
Nu is het natuurlijk zo dat deze webshops voorheen ook al goed bezocht werden door consumenten die op zoek waren naar huishoudelijke apparaten. Maar tijdens en na de coronacrisis is dit sterk toegenomen.
 
Daarom hebben wij met de grootste online webshops mooie kortingsacties kunnen afspreken zodat jij jouw huishoudelijke apparaten voortaan met de hoogste kortingen kunt aanschaffen. Kijk daarom naar de kortingscodes die wij aanbieden en shop er naar hartelust op los.

Deals op computers en laptops

Ben je van plan om een nieuwe desktop of laptop te kopen? Dan kom je voor een aantal keuzes te staan. Desktop en laptops zijn er namelijk in verschillende merken, formaten en met vele verschillende configuraties.
 
Dat maakt het er allemaal niet eenvoudiger op. Daarom ben je bij de aanschaf van een nieuwe computer het beste af bij één van onze samenwerkende partners.
 
Met hen hebben wij de beste deals kunnen afspreken. Zo ben je niet alleen in goede handen bij het uitzoeken van een geschikte computers, maar kun je deze ook kopen met hoge kortingen. Wij helpen jou namelijk graag om geld te besparen op de aanschaf van nieuwe elektronica.

Technologie en aanbiedingen

Door de verbinding met je mobiele telefoon kun je tegenwoordig een groot deel van de elektronische apparaten in huis eenvoudig besturen.
 
We kennen natuurlijk de slimme verlichting, de slimme thermostaat, de slimme meter, de slimme deurbel en noem maar op. Alhoewel we al heel wat apparaten op afstand via on ze telefoon kunnen besturen, zijn er toch nog een aantal apparaten die uiterlijk begin volgend jaar verwacht worden. En waar wij natuurlijk ontzettend naar uitkijken.
 
Zo verwachten we zeer binnenkort de komst van de slimme douchekop. In de douchekop zit een Smart speaker, die de mogelijkheid zal bieden om tijdens het douchen verschillende vragen te stellen, muziek te bedienen, je agenda door te nemen of de weersverwachting op te vragen.
 
En dat allemaal terwijl je ’s ochtends lekker warm onder de douche staat. Daarnaast verwachten we ook de slimme plantenmeter. Deze ontwikkeling is superhandig voor mensen die niet over een tuin beschikken. Het onderhouden van zorgt ervoor dat jouw planten altijd op tijd water en voldoende zonlicht krijgen.
 
Behalve dat er nieuwe apparaten worden ontwikkeld, wordt er natuurlijk ook meer aandacht besteed aan de veiligheid van het besturen van slimme apparaten op afstand. Er zijn steeds meer mogelijkheden om te voorkomen dat jouw apparaten van afstand worden gehackt. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de open standaard voor Smart Home apparatuur.
 
Dat wil eigenlijk zeggen dat het voor nieuwe apparaten makkelijker wordt gemaakt om te integreren met het Smart Home device dat je thuis al hebt. Voorheen was dit vaak lastig. Door de nieuwe Open Standaard die hopelijk geïntegreerd gaat worden, wordt de compatibiliteit van de apparaten voor de consument verbeterd.
 
Er is dus genoeg om naar uit te gaan kijken! Om het voor jou nog aantrekkelijker te maken om helemaal up to date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen de Smart technologie, hebben wij voor jou natuurlijk weer veel kortingen. Met de kortingsacties die jij op onze webpagina kunt vinden, schaf jij ook in 2022 de laatste apparaten met de hoogste kortingen aan.

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Blijf op de hoogte van de leukste kortingen. Speel ook mee voor prijzen!


Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!