Waarom gratis verzending

Voor velen zorgen verzendkosten dat zij het product niet online gaan kopen. Of dat zij twijfelen om het product te bestellen. Velen kopen het artikel niet, of voegen ze een ander product toe om de bestelwaarde op te hogen dat het wel gratis verzonden wordt.
Gelukkig lijkt het alsof retailers, groot en klein, dit weten: de meeste websites bieden gratis verzending voor een beperkte tijd of een andere stimulans om de pijn van het betalen van de kosten te verlichten.

Webshops met gratis verzending

Pro-tip: een van de favoriete manieren om retailers te omzeilen die verzendkosten in rekening brengen, is om ze dat artikel naar een winkel bij mij in de buurt te laten verzenden om het persoonlijk op te halen. (Als het artikel niet werkt, kun je het meteen terugsturen – handig en efficiënt).

Maar je kunt ook de bovenstaande lijst raadplegen met een overzicht van alle winkels die gratis verzending aanbieden. Van ICI Paris XL en Nike tot Ziengs, hier zijn de online winkels die geen kosten in rekening brengen en/of aangename alternatieven bieden om het afrekenproces gemakkelijker te maken.