Witgoed met PayPal betalen

Met nog goede deals en aanbiedingen.

Home / Witgoed met PayPal betalen

Witgoed met PayPal betalen: waarom?

Een grotere koelkast, een zuinige wasmachine of misschien wel een extra riante vrieskist voor in de schuur? Tegenwoordig kun je alle soorten witgoed net zo makkelijk online bestellen als in een winkel. Maar wat verstaan we eigenlijk onder witgoed en waarom heet het zo? Als we over witgoed praten bedoelen we alle grote huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, vaatwasmachines en ga zo maar door. Deze apparaten waren oorspronkelijk allemaal wit van kleur, vandaar de term witgoed. Tegenwoordig zijn een hoop van deze apparaten ook in andere kleuren te krijgen. Vooral in het oog springende apparaten als koelkasten zijn er in allerlei hippe kleuren te koop. En toch blijven we voor al deze apparaten spreken over witgoed. Op het internet zijn er een aantal zeer grote aanbieders van witgoed. In dit artikel introduceren we de beste aanbieders en leggen we uit waarom witgoed betalen met PayPal de ideale manier is om iets online te bestellen.

  • In termijnen betalen
  • Achteraf betalen
  • Per maand betalen
  • Met PayPal betalen

Laptop in termijnen betalen

Bekijk deals

Telefoon in termijnen betalen

Bekijk deals

Witgoed in termijnen betalen

Bekijk deals

Televisie in termijnen betalen

Bekijk deals

Camera in termijnen betalen

Bekijk deals

Fiets in termijnen betalen

Bekijk deals

Scooter in termijnen betalen

Bekijk deals

Laptop achteraf betalen

Bekijk deals

Telefoon achteraf betalen

Bekijk deals

Witgoed achteraf betalen

Bekijk deals

Televisie achteraf betalen

Bekijk deals

Camera achteraf betalen

Bekijk deals

Fiets achteraf betalen

Bekijk deals

Scooter achteraf betalen

Bekijk deals

Laptop per maand betalen

Bekijk deals

Telefoon per maand betalen

Bekijk deals

Witgoed per maand betalen

Bekijk deals

Televisie per maand betalen

Bekijk deals

Camera per maand betalen

Bekijk deals

Fiets per maand betalen

Bekijk deals

Scooter per maand betalen

Bekijk deals

Laptop met PayPal betalen

Bekijk deals

Telefoon met PayPal betalen

Bekijk deals

Witgoed met PayPal betalen

Bekijk deals

Televisie met PayPal betalen

Bekijk deals

Camera met PayPal betalen

Bekijk deals

Fiets met PayPal betalen

Bekijk deals

Scooter met PayPal betalen

Bekijk deals

Nieuwe vaatwasser met PayPal betalen

Waar je vroeger nog langs grote warenhuizen moest voor een nieuwe koelkast, kun je tegenwoordig net zo makkelijk je nieuwe witgoedapparaten bestellen via het internet. Dat scheelt je niet alleen een ritje naar meerdere winkels, maar geeft je ook de mogelijkheid om heel snel diverse aanbieders te vergelijken. Zo zou je bijvoorbeeld meerdere tabbladen van je browser kunnen gebruiken om hetzelfde witgoed apparaat bij meerdere online winkels te vergelijken. En dat 24 uur per dag! Op deze manier kun je een veel beter overwegen beslissing nemen en wordt je niet onder druk gezet door een vervelende winkelmedewerker. Veel aanbieders van witgoed hebben een handige website waarop je met een paar muisklikken het ideale witgoed apparaat kunt vinden. En ondanks het feit dat de meeste witgoed apparaten behoorlijk groot en zwaar zijn, kun je bij een aantal aanbieders je aankoop gratis laten leveren. Zelfs als je op de 3e verdieping woont en er is geen lift in het gebouw. Wat een service!

met paypal betalen

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een vaatwasser met PayPal betalen?

Als je er voor kiest om witgoed online te bestellen is het slim om dit met een PayPal rekening te doen. Deze kun je gratis aanmaken via www.paypal.com Vervolgens kun je een bankrekening of creditcard koppelen aan je PayPal account. Bij iedere aankoop via PayPal kun je steeds zelf kiezen met welke rekening je deze wilt betalen. Het grote voordeel van betalen met PayPal is de aankoopbescherming. Deze service zorgt ervoor dat je nooit risico loopt bij het doen van online aankopen. Zo krijg je van PayPal je geld terug als de jou geplaatste bestelling niet of beschadigd geleverd wordt. Ook betaald PayPal de retourkosten in het geval je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop. Wordt het product wel geleverd maar klopt het niet volgens de omschrijving of heb je een ander product geleverd? Geen probleem. PayPal zorgt ervoor dat het product kosteloos teruggestuurd kan worden en jij je geld terug krijgt. Dat is wel een veilig gevoel, toch?

Bekijk hier de Sanitairkamer kortingscode & Broyeurwereld kortingscode van deze maand. Bekijk tevens de Douche Concurrent kortingscode & Badkamerwinkel kortingscode.

laptops aanbiedingen

Je koelkast betalen met PayPal: de voordelen

Waar kun je witgoed met PayPal betalen? Er zijn een aantal zeer goede aanbieders van witgoed op het internet waar je met PayPal kunt betalen. Je bent dan dus beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en kiest zelf met welke rekening je de aankopen gaat betalen. Top! Hieronder geven we een paar voorbeelden van goede aanbieders van witgoed die PayPal betalingen accepteren.

laptops aanbiedingen

Waar kun je een nieuwe koelkast met PayPal betalen?

BCC is misschien wel een van de bekendste aanbieders van witgoed. Op de website van BCC vind je een groot assortiment wasmachines, zoals voorladers, bovenladers en was-droogcombinaties van alle grote merken.

Daarnaast hebben ze ook op het gebied van koelkasten, koel-vriescombinaties, wasdrogers een vaatwasmachines genoeg te kiezen. De website is erg overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, zodat je zonder al te veel moeite het juist witgoed apparaat weet te vinden. Ook beschikt BCC over een eigen outlet shop met nog scherpere aanbiedingen op het gebied van witgoed. Alle bestellingen boven de 20 euro worden gratis thuisbezorgd. Ook kun je bij BCC terecht voor thuisadvies.

Dit houdt in dat er een productspecialist van BCC naar jou thuis komt om je op locatie te adviseren over de mogelijkheden. Op deze manier krijg je een product op maat en weet je zeker dat je een product koopt dat past bij jouw situatie. Super handig! Daarnaast kun je gebruik maken van de installatieservice van BCC. Voor €19,95 komen ze dan bijvoorbeeld je wasmachine leveren, uitpakken en plaatsen op de plek waar jij hem wilt hebben. Vervolgens sluiten ze alles netjes aan en testen ze of het apparaat werkt. Ten slotte nemen ze al het verpakkingsmateriaal weer voor je mee, zodat jij meteen aan de slag kunt met je nieuwe witgoed apparaat. Uiteraard kun je al deze apparaten en diensten veilig betalen met PayPal!

laptops aanbiedingen

Waarom online je witgoed bestellen?

Electronic Partner (EP) is al meer dan 50 jaar dé elektronica specialist van Nederland. Ze hebben ruim 100 winkels in heel Nederland, maar uiteraard hebben ze ook een zeer uitgebreide website waar je op je gemak op zoek kunt naar een nieuw witgoed apparaat. Zo beschikt EP over een enorm assortiment van wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers en vaatwassers. Daarnaast bieden ze bij EP een aantal zeer interessante extra services aan.

Naast de standaard bezorgservice bieden ze ook een completer bezorgservice voor €29,95. Naast het bezorgen van het witgoed apparaat, zetten ze hem dan ook op de gewenste plaats en sluiten ze alles netjes voor je aan. Vervolgens geven ze een demonstratie van het apparaat, zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Ten slotte nemen ze ook nog je oude apparaat en al het verpakkingsmateriaal voor je mee. Ook nadat je het apparaat in gebruik hebt genomen houdt de service van EP niet op. Ze beschikken over een zeer vakkundige klantenservice die dagelijks van 8:30 tot 18:00 gratis telefonisch te bereiken is. Heb je een vraag over je nieuwe witgoed apparaat? Neem dan contact op met EP! Uiteraard kun je ook bij Electronicpartner al je witgoed apparaten veilig en gemakkelijk betalen via PayPal.