Meubels Kortingscodes

  • Alle
  • Kortingscodes
  • Deals
Webshopstudio100 kortingscode

10% kortingscode - Qorting.nl

Dit is een exclusieve kortingscode voor Qorting.nl - 10% korting

Einddatum: 31-12-2023.

dekbedovertrekshop kortingscode

De beste dekbedden vind je bij Dekbedovertrekshop.com

De beste dekbedden vind je bij Dekbedovertrekshop.com

Einddatum: 31 July 2024.

Kortingscodes voor meubels

Meubels zijn er letterlijk in allerlei soorten en maten. De opsommingen hieronder geven aan dat er talloze mogelijkheden zijn om stoelen, tafels en banken te verwerken in een interieur.
 
Heeft de inrichting van jouw woning nieuwe meubels nodig? Dan is dit het moment: met de kortingscodes scoor je pareltjes voor een prikkie!
 

Het stijlen van meubels

 
Binnen meubilair zijn er talloze soorten tafels, stoelen en banken. De meest bekende tafels, stoelen en banken zetten we hieronder op een rijtje.
 
Dit helpt je bij het stijlen en inrichten van het huis. De soorten meubels hebben bovendien allen hun eigen functie en eigenschappen. Het is goed om daarvan tevoren van op de hoogte te zijn, zodat je de aankopen eropaf kunt stemmen.
 

Tafels korting

 
In vrijwel ieder huis zijn meerdere tafels te vinden. Logisch, want een tafel is een onmisbaar element in een interieur. Welke soorten tafels worden van elkaar onderscheiden? Er zijn meerdere soorten tafels, denk bijvoorbeeld aan:
 

Bartafels korting

 
Bartafels hebben een relatief klein oppervlak. Dit soort tafels is niet gemaakt om aan te werken of uitgebreid aan te eten. Deze tafels zijn ideaal voor een klein gezelschap en vanwege het kleine oppervlak kan iedereen op de barkrukken aan de tafel zit, bij het midden van de tafel komen.
 
De bartafels bieden meestal plek voor een klein aantal personen. Met een ronde bartafel kun je meer personen herbergen, omdat je geen last hebt van hoeken. De vierkante bartafel heeft, in tegenstelling tot de ronde variant, het voordeel dat je hem ook passend tegen de muur kunt zetten.
 

Bijzettafels korting

 
Bijzettafels worden vaak dichtbij de bank geplaatst. Dat is niet voor niets: er wordt regelmatig wat gedronken of gegeten op de bank, en een klein tafeltje biedt de mogelijkheid om een drankje of hapje eten eventjes weg te zetten.
 

Bistrotafels korting

 
De bistrotafels kom je vaak tegen in tuinen. De kleine en elegante tafeltjes creëren een gezellige sfeer in een tuin. Geen ruimte voor een grote tuintafel? Dan is een bistrotafel de oplossing!
 

Bureaus korting

 
De welkbekende bureaus behoeven weinig uitleg. Bureaus worden meestal gebruikt in kantoren en werkplekken. Ook thuis, bijvoorbeeld in een aparte studeerkamer, past een bureau. Ze zijn er in alle soorten en maten. Het voordeel? Ze beschikken over een groot oppervlak waardoor er gemakkelijk aan gewerkt kan worden.
 

Eettafels korting

 
Het is bij de meeste huishoudens geen vraag of er een eettafel aanwezig is. Praktisch elk huis heeft een eettafel. Meestal bevindt de eettafel zich in de keuken of in de huiskamer. De naam zegt het al: deze tafel is geschikt voor elke eetgelegenheid!
 

Salontafels korting

 
Initieel hebben salontafels dezelfde functie als bijzettafels, echter worden ze tegenwoordig ook regelmatig ingezet als sfeerelement. De lange tafels kunnen nog altijd in een zithoek worden geplaatst, zodat daar de drankjes en hapjes op gezet kunnen worden. Met die reden zijn de tafels immers ontworpen.
 

Sidetables korting

 
Sidetables zijn kleine tafels die enkele objecten kunnen huisvesten. Sidetables kunnen bijvoorbeeld in de hal van een huis worden gezet. Vanwege het formaat nemen ze niet veel ruimte in beslag.
 

Stoelen korting

 
De grote verscheidenheid aan tafels, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is ook van toepassing op stoelen. Er zijn veel verschillende soorten stoelen. De stoelen die binnenshuis worden gebruikt vallen meestal in een van deze categorieën:
 

Bureaustoelen korting

 
De bureaustoel wordt ook wel een draaistoel genoemd. De functie spreekt voor zich: deze stoel vind je terug achter het bureau. De stoelen hebben een draaifunctie en soms zijn er zwenkwieltjes aangebracht onder de stoel, zodat deze makkelijk kan worden verplaatst. Zeker bij intensief gebruik is het belangrijk dat de bureaustoel comfortabel zit.
 

Chaise longues korting

 
‘Chaise longue’ is een Frans woord. In het Nederlands zou de stoel een ‘lange stoel’ heten. En dat verklaart gelijk een hoop over de chaise longue. De stoel heeft een verlengd voeteneinde, waardoor je erop kunt zitten met je benen gestrekt. Een soort ligstoel, waarvan het hoofdeinde de uitstraling heeft van een gangbare beklede stoel. Overigens scharen sommigen de chaise longues onder de categorie ‘banken’, dus let daarop bij het zoeken naar zo’n stoel.
 

Clubstoelen korting

 
Clubstoelen bestaan inmiddels bijna een eeuw. De stoelen hebben meestal veel zitruimte en zijn dik opgevuld. Een lage rugleuning is ook een kernmerk van een clubstoel. Vaak zijn de stoelen bekleed met leer en ze zijn bij uitstek de stoel om in te ontspannen.
 

Eetkamerstoelen korting

 
Eetkamerstoelen zijn bekender dan de zojuist beschreven clubstoelen. De naam van de stoel zegt al genoeg: deze stoelen worden bij de eettafel geplaatst. Bijna elk huishouden telt er een aantal. De stoelen worden in de regel niet gebruikt om urenlang te ontspannen.
 

Fauteuil korting

 
In de volksmond wordt er vaak over een luie stoel gesproken als het over fauteuils gaat. Dat verraad al iets van de functie van dit soort stoelen. Ze zijn gemaakt om comfortabel te zitten. Ze zijn gestoffeerd en beschikken over open armleuningen.
 

Barkruk korting

 
Ook barkukken zijn dikwijls terug te vinden in het interieur van een modern huis. Barkrukken zijn hoge stoelen die aan een ‘bar’ of een hoge tafel gezet kunnen worden. Het zitoppervlak is meestal niet erg groot.
 
De barkruk is, in dat opzicht, de tegenpool van een clubstoel of fauteuil. Barkrukken bieden minder comfort, maar zijn in het bijzonder geschikt om te plaatsen in kleine ruimtes. De krukken nemen namelijk niet veel ruimte in beslag.
 

Banken korting

 
Wist je dat er, naast de 2-, 3 of 4-zitsbanken, ook veel andere soorten banken te koop zijn? Hieronder staan verschillende soorten banken op een rijtje.
 

Hoekbanken korting

 
Kortgezegd: banken met een hoek. De banken nemen relatief veel ruimte in, dus een grote woonkamer is hiervoor nodig. De bank heeft plaats voor meerdere personen en door de hoek is er ook een plaats met een verlengd voeteneinde.
 

Loungebanken korting

 
Loungebanken kenmerken zich door hun lange zitting. Houd je van ontspannen op de bank? Dan is een loungebank wat voor jou. De banken bieden een hoge mate van comfort.
 

Loveseat korting

 
De loveseat heeft iets weg van een ruim fauteuil. Je kunt er met twee personen in zitten, maar dan is er niet veel ruimte over. Aan die eigenschap dankt het zijn romantische naam.
 

Slaapbank korting

 
Dat een bank een slaapbank is, zie je niet altijd op het eerste gezicht. Wanneer de slaapbank niet uitgeklapt is, lijkt het namelijk een normale bank. Wanneer de bank wordt uitgeklapt, leent het zich als bed.

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Blijf op de hoogte van de leukste kortingen. Speel ook mee voor prijzen!


Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!