Scooter per maand betalen: kortingscodes

Met nog goede deals en aanbiedingen.

Home / Scooter per maand betalen: kortingscodes
Scooter gespreid betalen

Gespreid betalen met 0% rente. De betaalmethode in meerdere termijnen betalen is nog niet zo heel lang geleden geïntroduceerd. Onder dure aankopen, zoals een scooter wordt deze betaalmethode vaak toegepast. Betaal jouw scooter af in 12, 24 of 36 maanden. Gemakkelijk en snel. Je eerste betaling wordt ten alle tijden afgerekend met iDeal. Je betaalt het tweede termijn dan de maand later. En zo door, totdat de scooter volledig is afbetaald. Zo krijg je speling, omdat je binnen deze periode meerdere malen jouw salaris hebt ontvangen.

Per maand betalen: betaal een scooter gespreid.

Betaal een scooter per maand. Snel een eenvoudig. Klik op een van de kortingscodes om de kortingscode bij de retailer te activeren.

Qorting.nl werkt al meer dan 2 jaar met meer dan 5000 retailers. Wij selecteren de beste webshops waar je per maand kunt betalen.

Betrouwbaar, snel en efficiënt. Het is gemakkelijk. Selecteer het merk waar je de scooter in termijnen wilt betalen. Selecteer een scooter naar keuze en kies voor de betaalmethode: IN3, SprayPay, Klarna of Creditclick.

Plaats het artikel in jouw winkelmand en je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina. Zo zijn er echt veel producten waar je het gewenst product per maand. Dan kun je denken aan: electronica, zoals een TV, telefoon, laptop, Macbook of Playstation 5. Ook witgoed, zoals een wasmachine, droger of de vaatwasser. Een bankstel, boxspring en zelfs fietsen, scooters en auto’s.

Als je voor deze betaalmethode kiest, weet dan wel dat er een BKR-controle wordt uitgevoerd. Je krijgt vaak ook een BKR-registratie. Niet altijd, steeds vaker zijn er betaalmethoden waar je geen BKR-registratie krijgt.

Gespreid betalen is tegen 0% rente. Echter, de meeste vormen van gespreid betalen bestaan uit een lening, die je in termijnen aflost. Je gaat dan bij een instantie, soms onderdeel van de winkel zelf, soms onderdeel van bijvoorbeeld een bank, een lening aan. Selecteer een van de kortingscodes. Je wordt dan omgeleid naar de desbetreffende webshop om uiteindelijk een bestelling te plaatsen.

gespreid betalen

Steeds meer Nederlanders maken gebruik van gespreid betalen

Je wilt niet volgende maand, maar graag nu een nieuwe scooter. Dat kan doordat je de scooter in termijnen kunt betalen. Je scrolt nog even door en je krijgt een gerichte advertentie dat je het bedrag, wat aanzienlijk groot is, ook in 12 termijnen kunt betalen. Je klikt op de advertentie en je betaalt de scooter in 12 termijnen. Je betaalt elke maand een vast bedrag en aan het eind van de periode heb je de scooter afbetaald. Je hebt dan 11 volle salarissen de tijd om deze scooter af te betalen. Tegen 0% rente.

Meer dan een derde van de Nederlanders hebben al weleens gebruik gemaakt van deze betaalmethode. En waarom? Juist omdat ze een aanzienlijk groot bedrag niet die maand kon missen.

laptops aanbiedingen

Leasen scooter

Je hoeft geen groot bedrag in een keer te betalen om een ​​dure scooter te bemachtigen. Het is niet nodig om te vertrouwen op bankleningen of een Creditcard. Veel retailers bieden nulrentetarieven, beloningen, flexibele betalingsstructuren en andere voordelen.

laptops aanbiedingen

SprayPay scooter

Hoewel je een fatsoenlijke scooter kunt krijgen voor een goedkope prijs, kunnen duurdere scooters heel snel duur worden. Om tegemoet te komen aan de behoeften van kopers, bieden veel retailers de optie: SprayPay. Je betaalt dan een scooter in 12, 24 of 36 maanden. Zo is die ene scooter opeens een stuk interessanter.

laptops aanbiedingen

Scooter in 12 maanden betalen

Waar kan ik een scooter in 12 termijnen betalen? Dit zijn onder andere de Scooter Centrum, Central Scooters en Scooterland. Als je een scooter bestelt, kun je bij deze webwinkels kiezen voor de optie SprayPay betalen. Let wel, bij een bedrag hoger dan 250 euro wordt de betaling BKR geregistreerd.