Tenstickers.nl Kortingscodes

tenstickers

Gebruik de kortingscode en profiteer van wel 30% bij Tenstickers.nl

Gebruik de kortingscode en profiteer van wel 30% bij Tenstickers.nl

Einddatum: 31 december 2021.

tenstickers

Bekijk hier alle sales van Tenstickers.nl

Bekijk hier alle aanbiedingen van dit moment. Ga naar Tenstickers.nl.

Einddatum: 31 december 2021.

tenstickers

10% Korting - Foto Stickers

Exclusieve korting voor Foto stickers.

Einddatum: 31 december 2021.

tenstickers

10% korting op gepersonaliseerde stickers

Exclusieve korting voor Gepersonaliseerde stickers.

Einddatum: 31 december 2021.

tenstickers

10% korting op naamstickers

Exclusieve korting voor naamstickers.

Einddatum: 31 december 2021.

tenstickers

5% Korting - T-Shirts

Exclusieve korting voor T-Shirts.

Einddatum: 31 december 2021.

tenstickers

5% Korting - Vinyl Tapijt

Exclusieve korting voor Vinyl Tapijt.

Einddatum: 31 december 2021.

Einddatum: 31 december 2021.

tenstickers

Speciale korting van 10% voor nieuwe gebruikers

Speciale korting van 10% voor nieuwe gebruikers

Einddatum: 31 december 2021.

tenstickers

5% Korting voor fotobehang

Exclusieve 5% Korting op alle fotobehang.

Einddatum: 31 december 2021.

kortingscodes van Tenstickers.nl

Klik op de oranje button ‘Activeer kortingscode’ en kopieer de code. Controleer eerst de aanbieding en eventuele voorwaarden op de website van Tenstickers.nl.

 1. Ga naar de website van het merk die automatisch wordt geopend in een ander venster of tabblad.
 2. Bestel de gewenste producten en plaats ze in jouw winkelmandje.

 
Voeg de kortingscode van Tenstickers.nl toe. Klik op het vakje van de kortingscode en plak daar de kortingscode van Tenstickers.nl. Dat was gemakkelijk. De kortingscode van Tenstickers.nl is geactiveerd.

Geld besparen met Tenstickers.nl kortingscodes

Bespaar tot wel 30% korting op Tenstickers.nl. Ontvang de Tenstickers.nl kortingscodes rechtstreeks in de inbox door je aan te melden voor de kortingscodes. Wat vaak gedaan wordt is dat de pagina als bladwijzer wordt opgeslagen. Je kunt zo eenvoudig de nieuwste kortingscodes van Tenstickers.nl ontvangen.

Hoeveel Tenstickers.nl kortingscodes kun je gebruiken?

Kies de beste kortingscode. Je kunt niet kortingscode op kortingscode gebruiken. Een kortingscode per bestelling. Pas daarom de beste kortingscode van Tenstickers.nl toe. Onthoud, er kan maar een kortingscode tegelijk worden gebruikt.

Ik wil het product van Tenstickers.nl retourneren

Dat kan. Je ontvangt binnen 14 dagen je geld terug. Wil je meer informatie over het retourneerbeleid van Tenstickers.nl? Bekijk dan de website van Tenstickers.nl voor de voorwaarden.

Voordelige Tenstickers.nl kortingscodes

Tegenwoordig zijn we allemaal steeds meer bezig met het decoreren van onze woningen. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat we er zeker wel wat voor over hebben om de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte van de benodigde visuele materialen te voorzien.
 
Denk daarbij bijvoorbeeld aan een prachtig schilderij, muurstickers, een vinyl tapijt en zelfs placemats. Het komt dan des te beter van pas wanneer we een Tenstickers.nl kortingscode tot onze beschikking hebben. Je hebt dan namelijk nog goedkoper toegang tot een enorme verscheidenheid aan verschillende manieren om een ruimte wat meer kleur te geven.
 

Wat is een Tenstickers.nl kortingscode?

 
Bij Tenstickers.nl hebben we zoals gezegd een ruim assortiment aan verschillende soorten artikelen tot onze beschikking. Stuk voor stuk zijn dit middelen om wat visuele diepgang aan een ruimte toe te voegen. Dit kan namelijk op verschillende manieren.
 
Een Tenstickers.nl kortingscode is dan een uitstekende manier om hier wat geld op te besparen. Door middel van een kortingscode heb je simpelweg voor een lager bedrag al een van de artikelen uit het assortiment aangekocht. De Tenstickers.nl kortingscodes zijn stuk voor stuk bedoeld om je op een leuke, betaalbare manier kennis te laten maken met het assortiment.
 
Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je met de aankoop van één of twee artikelen alleen maar meer wilt. Vooral ook vanwege het feit dat er zoveel verschillende soorten artikelen zijn. Muurstickers zijn weer een mooie aansluiting op bijvoorbeeld een fotoschilderij. Vervolgens bieden onderzetters en placemats weer een extra kans om alles op elkaar aan te laten sluiten.
 

De voordelen van Tenstickers.nl korting

 
Al met al zijn er meerdere voordelen van toepassing wat Tenstickers.nl korting betreft. Het is niet voor niets dat we merken dat steeds meer mensen op onze website terecht komen. Dit heeft in grote lijnen te maken met zaken als:

 • Het grote assortiment: In de eerste plaats is een groot assortiment altijd fijn. Dit heeft puur te maken met het feit dat smaken verschillen. De een geeft bijvoorbeeld de voorkeur aan veel felle kleuren, terwijl de ander het liefst wat rustiger houdt. Om maar een specifiek voorbeeld te noemen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om je eigen ontwerp te creëren. Met Tenstickers.nl korting een eigen ontwerp creëren, levert de meest unieke combinaties van ontwerpen en betaalbare prijzen op. Waar zit jij aan te denken voor je muursticker, canvas schilderij of overige vorm van materialen?
 • De vele designmogelijkheden: Let er daarbij op dat we ook vele verschillende soorten designs hebben. Van complete visuele spektakelstukken, tot de meer sobere opties. En eigenlijk alles wat hier tussenin valt. Qua design kun je alle kanten op met letters, afbeeldingen, kleuren en nog veel meer. Meer dan genoeg reden dus om zeker even een kijkje te nemen. Ga bijvoorbeeld zelfs met onze ontwerptool aan de slag om te achterhalen wat er nu echt allemaal mogelijk is. Binnen de kortste keren heb je als het goed is een beter idee van wat er allemaal te halen valt.
 • De betaalbaarheid: Dan is het nog even belangrijk om de betaalbaarheid te bespreken. Want laten we eerlijk zijn; een groot gedeelte van het wel of niet kopen van een product hangt af van de prijs. En laat dat nu dankzij de Tenstickers.nl kortingscodes juist helemaal geen problemen opleveren. Sowieso zijn de prijzen al aan de lage kant. Wanneer je daar een Tenstickers.nl kortingscode bij bovenop telt, wordt het geheel al helemaal in één klap erg aantrekkelijk. Bekijk zelf de verschillende voorwerpen en de bijbehorende prijzen. Waar ben je naar op zoek?
 • Hoge kwaliteit materialen: Een belangrijke focus bij het creëren van de producten die we bij Tenstickers.nl aanbieden, ligt op de materialen zelf. Uiteindelijk gaat het er namelijk vooral om dat we een hoge kwaliteit leveren. Dat je een maximale levensduur ervaart wanneer het om de verschillende producten gaat. Het is namelijk niet de bedoeling dat deze binnen de kortste keren alweer mankementen beginnen te vertonen. En dus kiezen we per product voor de allerbeste materialen. Hierdoor ontvang je een zo hoog mogelijke kwaliteit, voor een zo laag mogelijke prijs.

 

Tenstickers.nl kortingscodes activeren

 
Geïnteresseerd in een van de Tenstickers.nl kortingscodes? Dan is dit een mooi moment om actie te ondernemen. Vraag bijvoorbeeld een kortingscode aan door je in te schijven voor de nieuwbrief.
 
Je ontvangt in ruil voor het achterlaten van je mailadres dan een direct bruikbare kortingscode. Zet deze in om voor jezelf of als cadeautje een van onze prachtige producten te bestellen. Van de combinatie van een hoge kwaliteit en de lage prijs ga je nog lang genieten!

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Tenstickers.nl

De decoratiesector een boost geven. Daar is Tenstickers voor in het leven geroepen. Dat doen we door jou, als consument, te verbinden aan de producent. Jij kunt hierdoor allerlei soorten stickers vrijwel direct bij de producent afnemen.
 
Retailers worden hierdoor overbodig gemaakt. En natuurlijk zetten we ons in om de laagste prijs te bieden. Bij Tenstickers is het mogelijk om allerlei stickers af te nemen, of zélf een sticker te ontwerpen. En dat, voor een zachte prijs.
 
In onze webshop vind je allerlei ontwerpen. Deze stickerontwerpen zijn gemaakt door een team van professionele grafische vormgevers. De stickers zijn kwalitatief gezien van hoog niveau en ze sluiten aan bij de laatste trends. Daarnaast vind je in onze webshop ook tools waarmee je zelf een sticker kunt maken. We bieden hiervoor een praktisch hulpmiddel aan, waarbinnen er persoonlijke foto’s geüpload en bewerkt kunnen worden. De nevenproducten, zoals placemats en muizenmatten, maken de mogelijkheden bij Tenstickers nóg uitgebreider.
 

Het assortiment van Tenstickers

 
In onze webshop vind je allerlei producten. Met het ruime assortiment proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de consument. Wat je ook zoekt, door het grote aantal producten is de kans groot dat er een (sticker)product is dat aansluit bij jouw wensen. In onze webshop vind je onder andere:

 •  Muurstickers
 • Canvas schilderijen
 • Vinyl tapijt
 • (Foto)behang
 • Rolgordijnen

 
Ook andere produceten, zoals placemats en onderzetters, maken deel uit van het assortiment van Tenstickers. Elke productcategorie kenmerkt zich door het grote aantal beschikbare ontwerpen. Zo zijn er meer dan 3000 ontwerpen Behang en zijn er bijna 8000 ontwerpen voor Vinyl tapijten. Als we het hele assortiment onder de loep nemen, zien we dat er bijna 50.000 ontwerpen zijn in allerlei decoratieve producten. Kortom, voor iedereen is er een passend ontwerp. Smaken, stijlen en voorkeuren: keuze genoeg in de webshop van Tenstickers.
 

Levertijden

 
Uiteraard vinden we het belangrijk dat onze klanten de bestelde producten zo snel mogelijk ontvangen. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig thuis te laten bezorgen. De leverduur kan op voorhand echter niet vastgesteld worden. Gepersonaliseerde items, zoals eigen ontwerpen, hebben een langere levertijd, omdat deze na de bestelling nog vervaardigd moeten worden. Voor alle producten van Tensticker die in België of Nederland bezorgd moeten worden, geldt een maximale levertijd van tien werkdagen. De gemiddelde levertijd van een bestelling is 5 – 7 dagen. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen.
 
Het is ook mogelijk om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL Pick-up Point. Bij het ophaalpunt kun je jouw bestelling snel en eenvoudig afhalen.
 

Klantenservice

 
Heb je vragen over een bestelling of vragen over een bepaald product? Dan staat de klantenservice van Tensticker klaar om je te helpen. Je kunt eenvoudig contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen. Contactgegevens zijn eveneens te vinden op onze website.

Categorieën