Beste headsets voor thuiswerken van 2022

 • Gepubliceerd op 26 januari 2022
 • Bijgewerkt op 16 april 2022
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste headsets voor thuiswerken van 2022

Steeds vaker verkiezen we thuiswerken boven een dag op kantoor. Dat is niet zo vreemd, want werken vanuit huis voorziet je van een aantal voordelen. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met de reistijd of files. Ook de werktijd kunnen we wat flexibeler indelen. Vanuit huis werken vereist natuurlijk wel een goede werkplek én de juiste benodigdheden.

 

Headsets voor thuiswerken zijn daarbij belangrijk. Bijvoorbeeld als je ongestoord gesprekken wilt kunnen voeren met cliënten, klanten of collega’s. Je wilt jezelf immers goed verstaanbaar maken, zonder dat je wordt gestoord door afleidende omgevingsgeluiden. Headsets of headphones zijn dan ook een onmisbaar item binnen jouw thuiswerkplek.

 

Beste headsets voor thuiswerken van 2022:

 1. Axtel Voice UC45 Duo NC
 2. QY USB Headset Met Microfoon
 3. URGOODS Headset Met Microfoon
 4. Friencity draadloze headset met microfoon
 5. Plantronics Savi 8220 draadloze headset
 6. Jabra Evolve 65 UC stereo draadloze headset

 

Headphones voor thuiswerken eigenschappen en kenmerken

 

Headphones voor thuiswerken moeten aan specifieke eigenschappen kunnen voldoen. In de eerste plaats moet een koptelefoon natuurlijk comfortabel zitten. Je draagt hem immers een groot gedeelte van de dag. Het comfort en het gebruiksgemak zijn dus belangrijk.

 

Dat geldt ook voor het geluid dat de headphone produceert. Bijvoorbeeld tijdens het voeren van een gesprek. Ook Active Noise Canceling is een belangrijk kenmerk voor deze headsets. Daarnaast moet de microfoon van goede kwaliteit zijn om ruis te voorkomen.

 

Belangrijke kenmerken voor headsets zijn:

 • Comfortabel en licht van gewicht
 • Microfoon van goede kwaliteit
 • Draadloos of bedraad
 • Batterijcapaciteit
 • Beweegbare microfoon boom
 • Verstelbare hoofdband

 

Waarom thuiswerken met headsets?

 

Thuis heb je in de meeste gevallen niet de beschikking over een afgesloten kantoorruimte. Naast kantoorwerkzaamheden, wordt de kamer vaak ook gebruikt voor andere doeleinden. Daarnaast kun je gestoord worden door omgevingsgeluiden.

 

Zoals spelende kinderen, dichtslaande deuren of huisgenoten die de trap op of af lopen. Geluiden waardoor je liever niet gestoord wordt tijdens het voeren van een belangrijk gesprek of het bijwonen van een online video vergadering met collega’s. Met een headset voor thuiswerken voorkom je dit.

 

Omgevingsgeluiden worden gefilterd. Ook tijdens het aannemen van de telefoon of wanneer je klanten of leveranciers moet bellen. Dat is natuurlijk wel zo fijn voor jouw concentratie. Sommige headphones zijn zelfs voorzien van een call/busy notificatie.

 

Deze verschijnt op de oorschelp zodra jij in gesprek bent of deelneemt aan een call of meeting. Handig voor de mensen om je heen. Zo weet je zeker dat je tijdens jouw werk niet wordt gestoord.

 

Hoe kies ik de juiste headphones?

 

Nu thuiswerken steeds populairder wordt, neemt ook het aanbod in headphones toe. Dat maakt de keuze voor jou misschien niet per direct makkelijker. Toch kun je jezelf een aantal vragen stellen zodat je eenvoudiger de juiste headphones voor thuiswerken kunt kiezen:

 • Bedraad of draadloos: wil je graag een bedrade of draadloze headset? Headphones met draad beperken je in je bewegingsvrijheid. De verbinding is daarentegen wel wat stabieler. Met een draadloze headphone kun je eenvoudiger je thuiswerkplek verlaten, zonder dat je daarbij wordt beperkt door een vervelend kabeltje.
 • Oorschelpen: kies je voor een headset met 1 of 2 oorschelpen? Headphones met 2 oorschelpen beschermen beter tegen het doordringen van omgevingsgeluiden. Een headset met 1 schelp voelt vaak wat lichter aan. Deze keuze is naast praktisch ook persoonlijk.
 • Apparaten: met welke apparaten heb je jouw thuiswerkplek ingericht? is dat een desktop, een laptop of een tablet? Stem de keuze voor een headphone dus ook af op de apparaten waarmee je werkt. Je moet de headset hiermee natuurlijk wel kunnen verbinden.
 • Mute functie: voer je vaak gesprekken waarbij overleg nodig is of moet je tussentijds iets opzoeken? Kies dan voor headphones met een mute functie. Deze kan zich bevinden op de oorschelp of zijn verwerkt in de boom van de headset. Zodra je deze omhoog beweegt, wordt de mute functie ingeschakeld zodra jouw gesprekspartner niet kan meeluisteren.

 

Dit zijn de beste headsets voor thuiswerken van 2022

 

Axtel Voice UC45 Duo NC

Axtel Voice UC45 Duo NC

Axtel Voice Uc45 Duo Nc

Deze draadloze over-ear headset voor thuiswerken van Axtel heeft een passieve ruisonderdrukking en zachte oorschelpen. Deze headphone is voorzien van een microfoon boom, noise canceling en akoestische parameters die je naar wens kunt aanpassen. Daarnaast is deze headset plug & play voor diverse besturingssystemen. Zelfs voor 3CX en Skype for Business. De headset heeft een busylight en een handige usb-aansluiting. Geluid wordt weergegeven in uitstekende HD kwaliteit. Deze koptelefoon met microfoon weegt slechts 210 gram.

voordelen

 • Weegt slechts 210 gram
 • Voorzien van een microfoon boom

QY USB Headset Met Microfoon

 

QY USB Headset met Microfoon

Qy Usb Headset Met Microfoon

Deze bekabelde headphone van QY heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. het geluid is helder en warm. Ook omgevingsgeluiden worden zorgvuldig gefilterd tijdens het voeren van telefoongesprekken of het bijwonen van online meetings. Deze headset voor thuiswerken heeft zachte oorschelpen en een ruim verstelbare band. De roterende microfoon boom met mute functie is makkelijk te bedienen. Deze headphone is geschikt voor de tablet, desktop en laptop. Deze koptelefoon weegt 330 gram.

voordelen

 • Deze koptelefoon weegt 330 gram
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

URGOODS Headset Met Microfoon

 

Een draadloze headset verhoogd de productiviteit als je aan het werk bent. Je bent niet geketend aan een PC of laptop, maar kunt tot een bereik van 30 meter gaan lopen. 

 

Een goede headset kan heel handig zijn als je thuis werkt, waar je er misschien een nodig hebt om het geluid om je heen te dempen.

 

Deze headset is een uitstekende keuze, of je nu op kantoor bent of thuis. Deze headset is voorzien van comfortabele vulling die perfect om de contouren rondom de oren past. Het compacte en ruisonderdrukkende ontwerp in combinatie met de basrespons en het uitgebreide frequentiebereik maken deze headset uitstekend geschikt voor gebruik op de werkplek.

 

Met het oog op het gemak is deze draadloze headset voorzien van een vijfknops bedieningssysteem, inclusief afspeel pauze, oproep beantwoorden, volume omhoog, volume omlaag en equalizer. Dit maakt het schakelen tussen audiobestanden en telefoongesprekken erg gemakkelijk.

 

URGOODS Headset met Microfoon

Urgoods Headset Met Microfoon

Deze bekabelde headphone van URGOODS is voorzien van zachte en ademende oorschelpen voor extra draagcomfort. Door de microfoon van hoge kwaliteit kun je jezelf altijd goed verstaanbaar maken. Zonder dat je last hebt van ruis of bijgeluiden. De hoofdband is ruim verstelbaar. Aan de kabel bevindt zich een paneel waarmee je het volume en de microfoon eenvoudig zelf kunt bijstellen. De headphone heeft een 3.5 jack en usb-aansluiting. Door het inklapbare design neem je de headset eenvoudig met je mee.

voordelen

 • Een 3.5 jack en usb-aansluiting
 • Extra draagcomfort

Friencity draadloze headset met microfoon

 

Een comfortabele headset. Deze ruisonderdrukkende headset heeft gewatteerde dempers die je oren comfortabel omlijnen.

 

De headset is een veelzijdige en comfortabele headset die is ontworpen voor langdurig gebruik en duurzaamheid. Deze headset is uitgerust met ruisonderdrukkingsfuncties en kan verbinding maken met bluetooth.

 

Met een zachte oorkussen en een flexibele hoofdband, is deze headset comfortabel op je hoofd. De vulling is gemaakt van zachte en huidvriendelijke materialen die zich naar je oren en de natuurlijke contouren van je hoofd vormen.

 

Deze headset is uitgerust met 5.0 CSR Bluetooth-technologie en heeft een uitstekende bas en geluid. Deze headset is geweldig voor gebruik tijdens het rijden en kan eenvoudig worden gekoppeld aan elke smartphone, radio, smartwatch, tablet en meer.

Friencity draadloze headset met microfoon

Friencity Bluetooth Headset

Het kan ook worden geprogrammeerd om te schakelen tussen twee verschillende smartphones om ervoor te zorgen dat je nooit een oproep mist. Als je uitstapt om gas te geven, biedt deze draadloze headset een duidelijke verbinding tot 10 meter. In het begin kan het moeilijk zijn om deze headset op de apparaten aan te sluiten, omdat de handleiding niet de meest eenvoudige is. Mogelijkheid om verbinding te maken en te schakelen tussen twee Bluetooth-smartphones. Heeft een bereik van 33 meter. Heeft een batterijduur van 15 uur. Handig voor in de auto.

voordelen

 • Heeft een bereik van 33 meter
 • 5.0 CSR Bluetooth-technologie

Plantronics Savi 8220 draadloze headset

 

De Plantronics headset is een goede aanvulling op elk thuiskantoor of kantoor. Als een bedrijf vereist dat je schakelt tussen communicatie van een PC naar de bureautelefoon en de smartphone, dan is het Plantronics Savi 8200-serie draadloze DECT-headset systeem misschien precies wat je nodig hebt.

 

Deze headset kan in een oogwenk tussen alle drie je apparaten schakelen. Je hebt geen aparte headset meer nodig voor je vaste vaste lijn, mobiele telefoon of voor je PC.

Plantronics Savi 8220 draadloze headset

Plantronics Savi 8220

Met deze headset kun je tot 180 meter afstand houden van een laptop of PC. Je kunt instellingen, zoals taal- en meldingsvoorkeuren op de headset, verder aanpassen via de Plantronics Hub op het bureaublad. Sommige klanten geven echter aan dat het proces van aanpassen behoorlijk ingewikkeld kan zijn. Schakelen tussen drie apparaten. DECT-beveiliging gecertificeerd. Ruisonderdrukkende functies.

voordelen

 • DECT-beveiliging gecertificeerd
 • Je hebt geen aparte headset meer nodig

Jabra Evolve 65 UC stereo draadloze headset

 

Deze headset is gemaakt voor gemak. Niet alleen informeert hij de leden van het huishouden dat je in gesprek bent via het ingebouwde indicatielampje, maar deze headset is ook uitgerust met een USB-netsnoer, zodat je hem snel kunt opladen via een PC. Met een gewicht van slechts 0,64 gram is deze headset ook een uitstekende keuze voor comfort.

 

Een volledige lading van de batterij kan tot 10 uur ononderbroken gesprekstijd geven, evenals 15 dagen standby-tijd. Sommige klanten merken echter op dat de levensduur van de batterij na een volledige lading na verloop van tijd afneemt. Een andere leuke functie is dat je dit apparaat met maximaal acht verschillende apparaten kunt koppelen. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen oproepen die naar een telefoon komen, een werktelefoon en andere apparaten.

Jabra Evolve 65 UC stereo draadloze headset

Jabra Evolve2 65

Ongewenste ruis wegfilteren was nog nooit zo eenvoudig. Deze headset biedt zowel je als een beller functies voor ruisonderdrukking, zodat je allebei een kristalhelder gesprek voert. Lichtgewicht. Indicatielampje informeert anderen dat je in gesprek bent. Ruisonderdrukkende functies voor jou en de beller. Tot 30 meter afstand van een Bluetooth-apparaat.

voordelen

 • Ruisonderdrukkende functies
 • Tot 10 uur ononderbroken gesprekstijd

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.


Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Categorieën