• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Black Friday Webshop deals 2021

Het is alweer bijna Black Friday, een dag waarop webshops met kortingen strooien en je dus veel goede deals kunt vinden. Maar wat is Black Friday, wanneer valt Black Friday in 2021, en welke webshops nemen deel? We beantwoorden het in dit artikel!

 

Wat is Black Friday?

 

Black Friday is een traditie die uit Amerika is overgewaaid. De dag voor Black Friday vieren de meeste Amerikanen Thanksgiving. Op Thanksgiving blijft het merendeel van de Amerikanen thuis om samen met vrienden en familie te dineren. Na zo’n dagje thuisblijven hebben de meeste mensen behoefte aan een uitstapje of activiteit. Shoppen is een zeer geliefde activiteit, en is in die periode ook zeer nuttig. Kerstmis en Nieuwjaar staan op dat moment namelijk voor de deur.

 

Na een tijdje werd het een traditie om eindejaarsgeschenken te kopen op de dag na Thanksgiving, daar speelden winkeliers, bedrijven en ondernemers handig op in. Ze strooide namelijk met hoge promoties op deze dag. Tot op heden wordt dit nog steeds gedaan, en kreeg dit evenement de naam “Black Friday”.

 

Wanneer valt Black Friday 2021?

 

Black Friday valt telkens op de laatste vrijdag van de maand november en de dag voor Thanksgiving, dit jaar is dat 26 november. Op vrijdag 26 november 2021 kun je dus weer beginnen aan je jaarlijkse koopjesjacht.

Welke Webshops nemen deel aan Black Friday 2021?

 

Iedereen houdt van kortingen en daarom moet je er snel bij zijn om van de beste deals te kunnen genieten. Hierdoor is het een goed idee om nu al eens te kijken naar welke webshops zullen deelnemen aan Black Friday, en welke kortingen deze ongeveer zullen geven. In dit artikel vind je webshops die hoogstwaarschijnlijk zullen deelnemen aan Black Friday, en die erom bekendstaan om goede deals aan te bieden op deze dag.

 

Nike Black Friday 2021

We hoeven Nike waarschijnlijk niet voor te stellen, aangezien bijna iedereen het merk kent. Nike biedt immers ook mooie schoenen en (sport)kleding aan: van sneakers tot golfschoenen en van hoodies tot sokken. Met korting zijn deze artikelen natuurlijk nog beter. Bij Nike kun je het hele jaar door kortingen vinden in de zogenaamde “sale”, maar deze gelden enkel voor een kleine selectie van het assortiment. Op Black Friday, dat dit jaar op 26 november valt, vind je hogere kortingen op meer producten van Nike. Nike Black Friday.

 

Tip: Nike biedt niet enkel op Black Friday hoge kortingen aan, integendeel. Een paar dagen voor Black Friday geeft het merk vaak zelfs extra korting (meestal 20%) bovenop de korting van Black Friday, zo kan de totale korting tot wel -80% oplopen. Houd de site dus goed in de gaten!

 

Bol.com Black Friday 2021

Ook Bol.com is een razendpopulaire webwinkel, die deelneemt aan Black Friday. Op Bol.com kun je meer dan 34 miljoen artikelen vinden, de kans is dus groot dat je er vindt wat je zoekt.

 

Op Black Friday kun je op bol.com artikelen of producten met kortingen die oplopen tot -70% vinden. Deze artikelen of producten kunnen zeer verschillend zijn, bijvoorbeeld: wasmachines, laptops, smartphones, televisies en gaming consoles. Bol.com Black Friday.

 

Mediamarkt Black Friday 2021

Mediamarkt is een winkelketen van Duitse afkomst, en is gespecialiseerd in consumentenelektronica. Je vind bij Mediamarkt dus producten zoals televisies, smartphones, tablets, headphones en oortjes.

 

De meeste mensen zijn op Black Friday op zoek naar elektronica, Mediamarkt speelt daar handig op in. Zo vind je bij Mediamarkt hoge kortingen tot wel -50% op tal van elektronische producten. Zo kun je genieten van bijvoorbeeld een nieuwe iPhone met korting, of kun je goedkoper een geschenk kopen voor Kerstmis of Nieuwjaar. Deze kortingen gelden bij Mediamarkt niet enkel op Black Friday zelf; het hele weekend blijven deze deals doorlopen. Mediamarkt Black Friday.

 

Coolblue Black Friday 2021

Ook bij Coolblue kun je elektronica, maar ook artikelen voor je huishouden en woning vinden. Coolblue is namelijk een Nederlands bedrijf dat zichzelf de specialist in elektronica, huishouden en wonen noemt.

 

Op Black Friday kun je bij Coolblue dus bijvoorbeeld smartphones, televisies, computers en keuken- en huishoudapparatuur aan een fel verlaagde prijs vinden. De kortingen bij Coolblue lopen op de vierde vrijdag van november vaak op tot -70%. Coolblue Black Friday.

 

De Bijenkorf Black Friday 2021

Ben jij op zoek naar (luxe)kleding aan een fel verlaagde prijs? Dan moet je op Black Friday bij De Bijenkorf zijn. De Bijenkorf is namelijk een luxe warenhuisketen, dat ook dit jaar zal deelnemen aan Black Friday. De keten kondigde op zijn site immers aan dat je er van Black Friday tot en met Cyber Monday kleding met kortingen tot wel -30% kunt vinden. De Bijenkorf Black Friday.

 

Wehkamp Black Friday 2021

Wehkamp is een online warenhuis met Britse origine. Het warenhuis biedt duizenden producten, die verdeeld zijn in verschillende categorieën, aan. Deze categorieën zijn: Dames, Heren, Kinderen, Baby, Beauty, Wonen & slapen, Tuin, Huishouden, Elektronica, Speelgoed & games, Sport & vrije tijd, en cadeaus.

 

Je kunt niet op alle categorieën en artikelen deals vinden tijdens Black Friday. De kortingen gelden namelijk enkel op een selectie van het assortiment, deze selectie wordt door Wehkamp zelf een paar dagen op voorhand bekendgemaakt. Wehkamp Black Friday.

Onze beloften

Codes & aanbiedingen werken altijd

De onafhankelijke affiliate website van Nederland

Korting en aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de maandelijkse kortingscodes, acties en leuke deals. Schrijf je vrijblijvend in.Over Qorting.nl

Bij Qorting.nl willen we het leven voor iedereen betaalbaarder maken. Sinds 2019 zetten we ons in om mensen te helpen meer te besparen. Sommige dingen veranderen nooit.

Ons team werkt samen met meer dan 5.000 retailers en werkt elke dag hard om de allerbeste exclusieve besparingen te behalen voor onze website.

Ben je dus op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes? Van modekortingen tot besparingen op dagjes uit – Qorting.nl regelt het voor jou. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met sparen!

Categorieën